Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.

Teo Nyokosuzi

Player
Player
1. Vaše ime IRL:Kristijan
2. Vaše godine:15
3. Vremenska zona:GMT +1
4. Prosjek online po danu:8-12h
5. Vaš Discord:teonyo_
6. Vaše ingame ime:Teo Nyokosuzi
7. Vaš ID:76356

Dodatne informacije

1. Lider za....

Emergency Medical Services (EMS)​

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

2.1: Zeleo bih da postanem lider ove organizacije prvenstveno zbog mog ranijeg iskustva i spremnosti da budem lider.Hteo bih da poboljsam EMS sto je vise moguce.Trudio bih se da ovo bude jedan od najboljih EMS mandata.Zelim da EMS sto je vise moguce priblizim ostalim organizacijama kako po ozbiljnosti tako i po radu.

2.2: Prvi put kad sam dosao u grad bio sam prvo u EMS-u i bas zato imam veliku ljubav prema ovoj organizaciji.Zbog ljubavi i svega ostalog popeo bih EMS za stepen vise nego sto je ikada bio.Naravno bice tu i zabave ali na prvom mestu je ljubav prema organizaciji.Posvetio bih se maksimalno kao Direktor EMS-a.

2.3: Kao Direktor EMS-a zeleo bih maksimalnu saradnju i dobar odnos sa kolegama iz ostalih organizacija.Zeleo bih da pomognem ostalim organizacijama koliko god je moguce i na bilo koje nacine.Ne bih zeleo nikakve probleme sa ostalim organizacijama i kolegama.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

3.1:Redovni sastanci celokupne organizacije i nasamo sa HC timom.Odrzavao bih sastanke 2-3 puta nedeljno po potrebi.Krsenje pravila grada bih zbog toga sveo na minimum i povecao bih ozbiljnost organizacije.Svako ko ima nekakav problem ili mu nesto smeta mogao bi da to iznese na sastanku.

3.2: Bonusi na dnevnom i nedeljnom nivou.Uveo bih patrol logove njime bih mogao da gledam ko sta radi i koliko je aktivan.Na tome bi se odlucivali bonusi.Naprimer najbolji patrol log ili najaktivniji clan tokom nedelje.Time bih poboljsao Roleplay u organizaciji i doveo bih clanove da imaju vecu zelju za rad i aktivnost.

3.3: Svako ko bi zeleo da udje u EMS ili je usao morao bi da prodje kroz detaljnu obuku.Imao bih odredjene osobe koje bi drzale te obuke kako bi greske clanova sveli na minimum.Ako neko ne zna kako funkcionisu intervencije to bi naucio na toj obuci.

3.4: Povecao bih kriterijum za ulazak u EMS:
14 godina ooc
CIst dosije
7 godina ic
Bez tetovaza na licu i sakama
Volja za radom

Hvala na citanju i srecno ostalima!

Kizule Macakk

Server Administrator
Server Administrator
Čestitamo!

Pozvani ste na interviju za organizaciju EMS koji će se održati u Nedelju 24.05.2026. sa početkom u 20h
Budite u čekaonici na GrandRP Discordu 5 minuta pre početka.
Ako imate nekih zabrinutosti oko intervjua, kontaktirajte me preko discorda.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom