By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Bolje to ,,Kimara,, nego da reportam promovisanje citovaAu Stojke Angel reportaš lika jer te ubio
Pa Stojke ti da si clean igrač valjda bi podržao report koji je protiv čita i čitera? Osim ako ti je taj reportovan drugar i promoviše isti sajt na kojem ti uplaćuješ pare od roditelja🫢Bolje to ,,Kimara,, nego da reportam promovisanje citova![]()
Ali činjenica i dalje stoji … Kimara niko te vise na projektu ne voli…Pa Stojke ti da si clean igrač valjda bi podržao report koji je protiv čita i čitera? Osim ako ti je taj reportovan drugar i promoviše isti sajt na kojem ti uplaćuješ pare od roditelja🫢
Stojke Angel priča o projektu ko koga ne voli i voli, čoveče pa imaš reportova za ban evade više nego bilo ko, menjaš akaunte na dva dana jer te ljudi mnogo vole, dobar si ti lik nema štaAli činjenica i dalje stoji … Kimara niko te vise na projektu ne voli…
ili je bio iza mene , ili ispred. Ali ako je bio ispred mene ima tesku triggercinu...
jel oces i tebe ljudi da zavole pa da i ti promenis akaunt ?Stojke Angel priča o projektu ko koga ne voli i voli, čoveče pa imaš reportova za ban evade više nego bilo ko, menjaš akaunte na dva dana jer te ljudi mnogo vole, dobar si ti lik nema šta![]()
Hahahahahahahahahahahahah sine bolje budi dobar da ne tražiš nove akaunte, mada i ovako će tebe Denis da reši zato si i smanjio čitčinu jer te skenja na PC checku uvek džabe novi mikrofon bratejel oces i tebe ljudi da zavole pa da i ti promenis akaunt ?
ili je bio iza mene , ili ispred. Ali ako je bio ispred mene ima tesku triggercinu...
E matija matijaaa![]()
tako sam te ucio![]()
au ovo niko nebi ocekivo isti si ko marin![]()
Iskreno pitanje , jel te nije sramota ?![]()