Pišem ovu žalbu kako bih dokazao da moj izlazak iz igre nije bio namjeran (CL), već je posljedica potpunog zamrzavanja računala (PC freeze) zbog kojeg je pao cijeli operativni sustav. Igra mi je zablokirala, a računalo je prestalo reagirati na bilo kakve komande, pa sam sustav morao prisilno restartati držeći gumb za napajanje na kućištu.
Kao neoboriv dokaz prilažem zapise iz svog Windows Event Viewera (System Logs) koji jasno pokazuju da se ne radi o gašenju igre preko Alt+F4 ili /q, već o hardverskom padu sustava.
Iz logova se jasno vidi ponavljajući uzorak (pattern) rušenja mog računala u istom danu:
Kao neoboriv dokaz prilažem zapise iz svog Windows Event Viewera (System Logs) koji jasno pokazuju da se ne radi o gašenju igre preko Alt+F4 ili /q, već o hardverskom padu sustava.
Iz logova se jasno vidi ponavljajući uzorak (pattern) rušenja mog računala u istom danu:
- Prvi zamrzavanje: u 09:47:35 AM (zabilježeno kroz sistemsku grešku Event ID 6008, a nakon podizanja sustava u 09:49:35 AM upisan je kritični Kernel-Power Event ID 41).
Drugo zamrzavanje : zamrznuo u 11:07:55 AM, nakon čega sam u 11:10:29 AM ponovno morao izvršiti prisilni restart, što je Windows ponovno zabilježio kao kritičnu grešku Kernel-Power (Event ID 41).
( )