Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Žalba na odluku administratora Denisa Mica

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
68909
Players nickname
Maison
Administrators nickname
Denis Mic
Date
May 20, 2026
Time
21:05
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/1340830/

poirier7

Player
Player
Pozdrav, okačio sam osobu koja drži ime čita u svom imenu, nije za primer i bukvalno ga promoviše samim tim jer je aktivan igrač, dosta čitera ulaze na naš server i ima dosta novih igrača mislim da nije potrebno da neko od naših igrača još promoviše čit...
Link odbijene žalbe: Rejected - Promovisanje cheata | 14464
Link njegovog foruma: kila1337
Link žalbe gde je igrač blacklistovan za pisanje istih brojeva ( ime čita iliti promovisanje čita ): Approved - Potvrđivanje Cheat | 87962

poirier7

Player
Player
Pozdrav, okačio sam osobu koja drži ime čita u svom imenu, nije za primer i bukvalno ga promoviše samim tim jer je aktivan igrač, dosta čitera ulaze na naš server i ima dosta novih igrača mislim da nije potrebno da neko od naših igrača još promoviše čit...
Link odbijene žalbe: Rejected - Promovisanje cheata | 14464
Link njegovog foruma: kila1337
Link žalbe gde je igrač blacklistovan za pisanje istih brojeva ( ime čita iliti promovisanje čita ): Approved - Potvrđivanje Cheat | 87962
Znači neka druga osoba je dobila ban za isto što znači da je kažnjivo i sad Denis Mic odgovara kako nije prekršeno pravilo a svi znamo šta znače ti brojevi u njegovom imenu

Status
Not open for further replies.
Top Bottom