Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Amar Purplehaze

Player
Player
Ime: Amar Ashford
Pol: Muski
Starost: 31
Rasa: Bjelac
Nacionalnost: Bosanac
Mesto rođenja: BIH ( Bosna i Herzogovina )
Otac: Alex Ashford
Majka: Milica Ashford
Težina: 73Kg
Visina: 187cm
Boja očiju: Plave
Boja kose: Smedza
Tetovaže: leva ruka, desna ruka, leza, leva noga, desna noga, vrat, leva saka.
Prednosti: Dobro se pucam, pametan, strpljiv, daje druge sance svima, oprasta, poslusan.
Slabost: Nemam

Životna priča: 200+ reči

Rođen sam kao amar ashford u jednom mirnom naselju gde su ljudi živeli skromno ali pošteno moj otac je radio dva posla kako bi porodica imala sve što joj treba dok je majka bila osoba koja je držala kuću na okupu kao mali nisam bio problematičan trenirao sam fudbal i imao želju da jednog dana postanem neko ko će porodici obezbediti bolji život međutim život nije uvek išao putem kojim sam planirao

kada sam imao 16 godina moj stariji brat upao je u ozbiljne dugove kod lokalnih kriminalaca jedne večeri su došli ispred naše kuće da traže novac koji nismo imali tada sam prvi put video pištolj izbliza i prvi put osetio strah za porodicu posle nekoliko dana brat je nestao bez traga a meni je ostavio samo poruku da čuvam majku i oca od tog trenutka moj život se promenio

počeo sam da radim razne poslove po gradu ali novac nikada nije bio dovoljan vremenom sam upoznao ljude sa ulice koji su mi pokazali kako funkcioniše pravi život u gradu poslovi dugovi oružje i borba za poštovanje nisam odmah prihvatio takav način života ali kada ti neko svakog dana preti porodici čovek nema mnogo izbora

prvi put sam zapucao tokom jedne pljačke koja je krenula po zlu nisam želeo nikoga da ubijem ali kada je druga strana izvadila oružje morao sam da reagujem kako bih izvukao živu glavu nakon toga ime amar ashford počelo je da se spominje po ulicama ljudi su znali da nisam neko ko traži probleme ali da se ne povlačim kada dođe do pucnjave

vremenom sam stekao svoje ljude i svoje kontakte naučio sam da u ovom gradu poverenje ne postoji i da metak često odlučuje ko ostaje živ iako danas mnogi misle da sam hladnokrvan kriminalac istina je da sam samo čovek kojeg je život naterao da postane ono što nikada nije želeo biti jedino pravilo kojeg se držim jeste da porodica uvek bude sigurna bez obzira na cenu

Ishodi:
1- Amar Moze voziti svaki auto do 100 Na sat Off Road zbog iskustva.
2- Amar Moze ici 1vs 4 Zbog svoje sposobnosti u pucanju i taktiki.
3- Amar Moze dizati coveka sa pistoljom u bilo kojoj ruci.
4- Amar Moze pruziti Prve Pomoci sa pistoljom u bilo kojoj ruci.
5- Amar Moze kupiti sa poda bilo sta sa pistoljom u bilo kojoj ruci.
6- Amar se ne boji od dve puske samo sa tri ga mogu robati

7- Amar Moze da pretrazuje covek sa bilo koje strane dok ima pistolj u bilo kojoj ruci.

Dukat Velascoo

Senior Administrator
Senior Administrator
Odbijeno Naveli ste 7 perkova, a dozvoljeno je maksimalno 6 perkova. Mozes novu pisati za 7d.​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom