Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Your ID
42504
Players nickname
Thounder_Wolf
Suspect ID
20623, 37231,38145
Date of violation
May 23, 2026
Time of violation
01:32
Proofs
https://youtu.be/Qo8G6WUHY68

Thounder Wolf

Player
Player
Pa da pocnemo: Da bi se citava situacija videla postavicu dva duza pova od samog pocetka situacije do masovnog krsenja pravila gospode iz FIB-a. Prilikom rp situacije odnosno kradje automobila na samom pocetku id 37231 kao sto se moze videti trudi se da napravi najveci moguci CR kako bi nam unistio RP jer je ukraden automobil njegove familije samim tim nam pokazao da je role play u ovom gradu ocito nemoguc, u nastavku situacije mozete videti da isti igrac krsi i pravilo G.P 6.15, i NLR.
Pokusavajuci da se vratimo u uloge u igri je pokvario isto imeni igrac sa jos dvojicom kolega koje mozete videti i u prvom i u drugom delu pova gde krse pravila G.P 6.15, i KONSTANTNI CR. Navedeni igraci na koje se zalim su dosli privatnim vozilima(Rente), Gde su blokatorom motora ugasili moje vozilo a potom me ubili, pa podigli, zatim stavili FIBOVE pancire a jedan od njih je otisao po sluzbeno vozilo koje je dovukao na mesto hapsenja. Takodje igrac 37231 krsi pravilo FAIL RP tokom hapsenja gde me legitimise bez moje skinute maske. Nadam se da ce te dobro razmotriti ovu zalbu jer inace igra pod ovakvim okolnostima nema smisla. Hvala i lep pozdrav.

Link drugog videa nastavka situacije:

Top Bottom