Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Hakim South

Player
Player
INFORMACIJE

1. Vaše ime u RL:
Hanan
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan: 5h+ sati
5. Vaš Discord: hakimcrni
6. Vaše Ingame ime: Hakim Hayzuro
7. Vaš ID: 82416​

1.Dodatne informacije
1.Lider za.... Los Santos Vagos

2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije?
(Navedite tri razloga s objašnjenjem)

1.Tokom vremena provedenog na serveru primijetio sam da organizaciji nedostaje jasniji pravac razvoja i dugoročna vizija, te da se većina aktivnosti svodi na osnovne kriminalne radnje bez neke veće strategije. Smatram da Los Santos Vagos ima mnogo veći potencijal. Kao lider, fokusirao bih se na uvođenje bolje organizacije, jasnih ciljeva i kvalitetnih aktivnosti koje će uključivati sve članove organizacije. Moj cilj je da Los Santos Vagos izgradim u stabilnu, aktivnu i prepoznatljivu organizaciju koja će se izdvajati po disciplini, slozi i kvalitetnom roleplayu.

2. Tokom igranja prošao sam kroz više crime organizacija i stekao dosta iskustva, uključujući i poziciju zamjenika, gdje sam imao priliku učestvovati u vođenju ekipe. To iskustvo mi je pomoglo da naučim kako pravilno organizovati članove, donositi smirene i racionalne odluke te održavati disciplinu bez nepotrebnih konflikata. Također sam naučio kako motivisati članove da budu aktivni i da doprinose radu organizacije. Smatram da je ključ uspjeha pronaći dobar balans između ozbiljnog pristupa i pozitivne atmosfere, jer samo tako organizacija može dugoročno napredovati i ostati stabilna.

3. Po mom mišljenju, nijedna crime organizacija ne može opstati bez odgovornosti, dobre organizacije i međusobnog poštovanja. Kao lider, postavio bih jasan sistem rada gdje svaki član zna svoju ulogu, obaveze i granice. Pored toga, radio bih na stvaranju pozitivne i zdrave atmosfere unutar ekipe, jer smatram da dobra komunikacija i međusobno povjerenje imaju veliku ulogu u uspjehu organizacije. Moj cilj je napraviti balans između discipline i dobre energije kako bi Los Santos Vagos bio jak, stabilan i dugoročno uspješan.​

3. Vaš savet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji

Moj prijedlog za unapređenje roleplaya unutar organizacije jeste da se veći fokus stavi na međusobnu komunikaciju i odnose između članova. Smatram da kvalitetan RP ne dolazi samo kroz akcije i sukobe, već i kroz način na koji članovi grade priču, razvijaju međusobne odnose i predstavljaju organizaciju na serveru. Lider i viši rankovi trebaju biti aktivni, davati dobar primjer svojim ponašanjem i održavati redovnu komunikaciju sa ekipom kako bi svi članovi bili uključeni u dešavanja unutar organizacije.

Pored toga, potrebno je organizovati raznovrsnije i bolje planirane aktivnosti kako bi roleplay bio zanimljiviji i dinamičniji, a ne da se stalno svodi na iste stvari. Važno je da svaki član ima određenu ulogu i osjećaj značaja unutar ekipe, jer to pozitivno utiče na motivaciju, aktivnost i atmosferu među članovima. Po mom mišljenju, kvalitetan RP se zasniva na dobrom balansu između discipline i pozitivne atmosfere, gdje članovi mogu biti opušteni, ali i odgovorni prema organizaciji.

Također bih podsticao članove da se maksimalno pridržavaju pravila servera i da svaku RP situaciju odrade što realističnije i kvalitetnije. Fokus bih stavio na disciplinu, timski rad i odgovornost tokom svake aktivnosti, kako bi organizacija ostavljala ozbiljan, profesionalan i respektabilan utisak na serveru.​

4. Rankovi unutar organizacije (1–13)
  1. Suspend
  2. Rookie
  3. Dealer
  4. Ghetto Boy
  5. Gangster
  6. Graffiti Team
  7. Hustler
  8. Street hustler
  9. Turfer
  10. O.G. Member
  11. Consigliere
  12. Capo
  13. Leader

Hvala na ćitanju! Srecno svim ostalim kandidatima!
Hakim Hayzuro.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom