Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Miki Bonanzaa

Player
Player
1. Vaše ime IRL:
Mihajlo
2. Vaše godine:
14

3. Vremenska zona:
GMT + 1
4. Prosjek online po danu:
3+ sati dnevno
5. Vaš Discord:
miki_hh
6. Vaše ingame ime:
Miki Bonanzaa
7. Vaš ID:
35610

1. Lider za​

Los Santos Vagos​

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije?

2.1 Pre svega imam veliku želju da vodim ozbiljnu i aktivnu organizaciju kao što su Vagosi. Smatram da posedujem dovoljno iskustva u roleplay-u, posebno kada su u pitanju bande, organizacija članova i vođenje akcija. Znam kako funkcioniše prava ekipa i kako održati disciplinu i aktivnost unutar organizacije.

2.2 Vagosi za mene nisu samo obična banda već prava porodica gde svaki član mora imati poštovanje prema organizaciji i svojim saborcima. Moj cilj je da napravim stabilnu i jaku ekipu gde će vladati red, disciplina i kvalitetan RP bez nepotrebnog haosa i kidanja atmosfere.

2.3 Imam iskustva sa vođenjem ljudi i donošenjem važnih odluka tokom raznih situacija. Znam kako da održim komunikaciju sa članovima organizacije bez konflikta i nepotrebnih rasprava, ali isto tako znam kada treba pokazati autoritet i doneti odluku koja je najbolja za celu bandu.

2.4 Moj cilj je da Vagosi postanu jedna od najaktivnijih i najpoznatijih bandi na serveru kroz ozbiljan i kvalitetan roleplay. Fokus ne bi bio samo na pucnjavi, već i na pravljenju saveza, rivalstava, pregovora i raznih ilegalnih aktivnosti koje bi dodatno poboljšale RP cele organizacije.

2.5 Takođe želim da uvedem dobru atmosferu među članovima kako bi svi uživali u igri i ostali aktivni. Smatram da organizacija može biti ozbiljna i disciplinovana, ali istovremeno i zabavna za svakog člana koji želi kvalitetan RP.

3. Vaši saveti za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji:

3.1 Uveo bih stroga pravila ponašanja unutar organizacije kako bi se održao red i disciplina. Ne bih tolerisao trollanje, kršenje RP pravila niti nepoštovanje viših rankova i lidera.

3.2 Organizovao bih redovne IC sastanke na kojima bi se planirale akcije, rešavali problemi unutar bande i razgovaralo o budućim planovima organizacije.

3.3 Svaki član bi imao svoju određenu ulogu u organizaciji kako bi RP bio realističniji i zanimljiviji. Na taj način bi svaki član doprinosio ekipi na svoj način.

3.4 Radio komunikacija bi bila strogo kontrolisana tokom akcija. Na radiju bi se pričale samo bitne informacije bez gluposti i nepotrebnog ometanja drugih članova.

3.5 Fokusirao bih se na kvalitet roleplay-a, što znači manje random pucanja, a više planiranja akcija, pregovora sa drugim organizacijama i pravljenja ozbiljnih RP scena.

3.6 Novi članovi bi prolazili kratku obuku kako bi naučili pravila organizacije, način rada bande i osnovna RP pravila pre nego što postanu punopravni članovi Vagosa.

Rankovi bi bili ovakvi:
1. SUSPEND
2. PROSPECT
3. RUNNER
4. ASSOCIATE
5. ENFORCER
6. SOLDIER
7. TRUSTED SOLDIER
8. CREW LEADER
9. TURFER
10. SHOT CALLER
11. UNDERBOSS