Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
53530
Players nickname
Maatej Monttana
Administrators nickname
Aldin Verstappen
Date
May 23, 2026
Time
14:10
Proofs
https://imgur.com/gallery/unblacklist-appeal-aldin-verstappen-8EsSpSj

Matej Xyro

Player
Player
Poštovana administracijo,

Obraćam vam se sa iskrenom molbom za unban i nadom da ćete razmotriti moj slučaj.

Moj glavni nalog je banovan 13.01.2025. godine, prvobitno zbog kršenja pravila GP 6.22, nakon čega je kazna preinačena u Blacklist. Želim odmah da istaknem – svestan sam svoje greške, ne bežim od nje i ne tražim izgovore. Ono što sam uradio bilo je potpuno pogrešno i danas to u potpunosti razumem. Od tog trenutka prošlo je više od godinu dana. Taj period sam iskoristio da dobro razmislim o svom ponašanju, da ponovim pravila i shvatim kako jedan nepromišljen potez može da me udalji od zajednice koja mi zaista mnogo znači.Takođe, želim da budem potpuno transparentan i priznam da je i moj drugi nalog banovan 24.01.2026. godine zbog kršenja GP 1.1. Za tu grešku takođe preuzimam apsolutnu odgovornost i duboko se kajem. Shvatio sam težinu oba prekršaja i garantujem da se slični ispadi više nikada neće ponoviti.Iskreno, ovaj server za mene nije bio samo obična igra. Ovde sam provodio svoje slobodno vreme, stekao prave prijatelje i stvorio nezaboravne uspomene. Nedostaje mi ta atmosfera, kvalitetan RP i vreme provedeno sa ekipom. U međuvremenu sam nabavio i novi računar, pa sada imam znatno bolje uslove za nesmetanu igru. Ipak, najvažnija promena desila se u mom načinu razmišljanja – sazreo sam kao igrač i spreman sam da strogo poštujem svako pravilo servera, bez ikakvih izuzetaka.
Ukoliko smatrate da nije moguće da se moj glavni nalog ukloni sa Blackliste, najiskrenije vas molim da razmotrite mogućnost da mi pružite još jednu, poslednju šansu – makar kroz odobrenje za novi (treći) početak. Ne tražim da zaboravite moje greške, već vas samo molim za priliku da dokažem da sam se promenio kroz svoje buduće ponašanje.

Verujem da svako zaslužuje priliku za iskupljenje, a vama dajem reč da vas neću razočarati.

Hvala vam od srca što ste izdvojili vreme da pročitate moju molbu. Nadam se pozitivnom ishodu.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom