Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
90943
Players nickname
FIlip Filimonovic
Administrators nickname
Aldin Verstapen
Date
May 23, 2026
Time
20:00
Proofs
https://youtu.be/2szuNc3M0Zo

Coa22

Player
Player
Draga Administracijo

Danas sam igrao sve normalno radio u Vladi kad od jednom sam dobio BlackListu za RageCheats.
Kao sto mozete da vidite po mom ID-u ja sam nov ali znam pravila mozete videti na mojim zalbama od danas.
Ja niti sam koristio cheat niti imam ikakve veze sa tim.
Ja sam svom prijatelju dao svoj rockstar jer je imao nekih problema sa svojim kako on kaze i video sam da kad sam ja dobio ban isti taj moj prijatelj pod ID-om 90472 dobio za isto tako da mislim da je do njega se to desilo i samo banovanje mene i verovatno mog Social Club-a kako mi kazu prijatelji.
Tako da bih zbog ove nedoumice zamolio sa me un banate jer stvarno nisam znao da moj prijatelj ima Cheatove.

Hvala na citanju.

Coa321

Player
Player
Draga Administracijo

Danas sam igrao sve normalno radio u Vladi kad od jednom sam dobio BlackListu za RageCheats.
Kao sto mozete da vidite po mom ID-u ja sam nov ali znam pravila mozete videti na mojim zalbama od danas.
Ja niti sam koristio cheat niti imam ikakve veze sa tim.
Ja sam svom prijatelju dao svoj rockstar jer je imao nekih problema sa svojim kako on kaze i video sam da kad sam ja dobio ban isti taj moj prijatelj pod ID-om 90472 dobio za isto tako da mislim da je do njega se to desilo i samo banovanje mene i verovatno mog Social Club-a kako mi kazu prijatelji.
Tako da bih zbog ove nedoumice zamolio sa me un banate jer stvarno nisam znao da moj prijatelj ima Cheatove.

Hvala na citanju.
Isto dodajem da prihvatam money-wipe i znam ime rockstara na kome je Account napravljen

Status
Not open for further replies.
Top Bottom