Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Pravilo za drzavu 1.11 , 5.2 , Pravilo zelene zone 1.1 I FIB

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
16947
Players nickname
Rich Viktor
Suspect ID
24616
Date of violation
Jun 28, 2022
Time of violation
15:40
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=N3KkmdJfEh4

Rich Viktor

Player
Player
Kao prvo ja se stvarno izvinjavam za buku u pozadini nisam hteo da editujem video da se ja necujem da nebude da je video editovan , ostalo se sve vidi u klipu

Pravilo za drzavu 1.11 Svim državnim službenicima zabranjeno je pretresati automobile ili osobe bez naredbi za igranje uloga ili ako nema situacije u kojoj se igra uloga. / 5.2 LSPD/SAHP/FIB ne može zaustaviti osobu, pretražiti je ili zatražiti putovnicu bez IC razloga.
Zatvor je zelena zona 1.1 Ubistva u Zelenoj zoni su zabranjena /Upozori

Toma Hadzizdravkovic

Player
Player
Kakvo pzz ? Nalazite se ispred zatvora to nije zz. Zz je unutrašnjost zatvora. A ne prostor ispred zatvora. Pokušavaš da nabijaš warnove svima. Radiš CB pokazuješ srednji prst agentu . Jednom ti je uspjelo. Drugi put neće. Zabranjen je pretraživati gepeke bez Try naredni ako se obijaju, a tebe se normalno može pretražiti . Posto ti je zvuk katastrofa ne možemo znati Da li ti je govorio da te pretražuje. Kažeš bez IC razloga zabranjen zaustavljati? Zar nije dovoljan ic razlog kad ti neko pokaže srednji prst? Ovo se odbija glatko. Jer ti je zvuk katastrofa prvo.

Last edited:

Cortez Bajic

Gustavo Cortez
Player
Kao prvo ja se stvarno izvinjavam za buku u pozadini nisam hteo da editujem video da se ja necujem da nebude da je video editovan , ostalo se sve vidi u klipu

Pravilo za drzavu 1.11 Svim državnim službenicima zabranjeno je pretresati automobile ili osobe bez naredbi za igranje uloga ili ako nema situacije u kojoj se igra uloga. / 5.2 LSPD/SAHP/FIB ne može zaustaviti osobu, pretražiti je ili zatražiti putovnicu bez IC razloga.
Zatvor je zelena zona 1.1 Ubistva u Zelenoj zoni su zabranjena /Upozori
Kao prvo ta 2 lica koja vidis su uradila LTA, tebe sam morao da pitam jer sam te video tamo pozadi kod zatvora a pre toga je bila pucnjava ja sam imao pravo da ga legitimisem i tebe jer ste se motali tamo, to sto je on uradio LTA je druga prica kao sto ti radis MG. Sve u svemu to lice je pre pucalo na mene.

Rich Viktor

Player
Player
+ Usao si u FIB sa Twinkijem i voice changerom i nabio verbal warn i izasao, ide tebi ban zbog pokusaj disbanda organizacije…
Kao prvo twinki nemam odnosno ovo mi je twinki ( 16947 ) jer sam na main banovan greskom admina odnosno banovao je mene umesto nekog drugog lika sto se jasno na forum videu videlo da nisam ja a da trazim unban ne znam ni da li taj video idalje postoji. A to sto kazes "izasao " nisam izasao nego sam kickovan

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Top Bottom