╔═══『 INFORMACIJE 』═══╗
• Ime IRL: Nikola
• Godine: 15
• Vremenska zona: GMT +1
• Prosek online po danu: 3h – 8h
• Discord: stefanovicxc
• Ingame ime: Dzoni Broken
• ID: 59272
╚══════════════════════╝
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije?
2.1 Vec jako sam dugo u roleplay svetu i mislim da mi je vreme da se orpobam kao
Rankovi:
13.Leader
12.Co Leader
11.Capo
10. Co capo
9.Turfer
8.Graffiti Team Leader
7.Graffiti
6.Og member
5.Member
4.Associte
3.Runner
2.Newbie
1.Suspend
• Ime IRL: Nikola
• Godine: 15
• Vremenska zona: GMT +1
• Prosek online po danu: 3h – 8h
• Discord: stefanovicxc
• Ingame ime: Dzoni Broken
• ID: 59272
╚══════════════════════╝
Dodatne informacije
1. Lider za Los Santos Vagos2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije?
2.1 Vec jako sam dugo u roleplay svetu i mislim da mi je vreme da se orpobam kao
Leader za Los Santos Vagos.
Mislim da bi bio jako dobar i jak leader zato sto moj roleplay zivot je jedino bio u crime organizacijama i imam dosta iskustva sa crime organizacijama.
Prosli Leader Los Santos Vagos je bio jako dobar Leader Los Santos Vagosa,ali ja ocu da budem jos bolji Leader Los Santos Vagos.
2.2Ne moram mnogo da se mucim oko trazenja ljudi za organizaciju vec imam tim koji je takodje isto jako dugo u crime.
Koji ce mi pomoci da ostvarimo moj cilj da budemo najbolja organizacija koji roleplay moze da vidi.
Moj turfteam koji je dosta turfova odigrao i jako jako iskusni sa time mislim da bi mogli da doguramo do kraja i da uzmemo sve teritorije.
2.3Ljudi koji budu bili u organizaciji ce dosta toga raditi pokusacemo sve na vreme da uradimo i da budemo najaktivnija organizacija i da radimo sve aktivnosti kao sto su pljacki prodavnica,ludilo od robanja u getu i na autoputevima i dao bi sav svoj novac za organizaciju za bonuse koji moji ljudi budu radili tako da je svako dobrodosao i garantujem da ce svima biti lepo kod mene i zabaviti se i zapamtiti ovo do kraja zivota!
3.
Vaši saveti za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji:
3.1Kod mene svaki covek ce da postuje drugog coveka jer necu da dozvolim da se neko vredja jer trebamo svi da budemo drugari.
3.2Na akcijama slusa se High Command niko nece spemati na radio niti ce iko da ometa High Command-u jer ko ne bude slusao sta se radi automatski nema bonus za njega i dobija suspend posle vise gresaka vec krecem da dajem Black listu
3.3Rankovi ce se dobijati samo po zasluzi ne zato sto mi je on drug,brat ovo ono samo iskljucivo po zasluzi.
3.4Bicemo po celoj mapi jer cu napraviti razne High Commande gde jedan vodi pljacke,gd drugi vodi grafite i gde treci vodi turfove.Rankovi:
13.Leader
12.Co Leader
11.Capo
10. Co capo
9.Turfer
8.Graffiti Team Leader
7.Graffiti
6.Og member
5.Member
4.Associte
3.Runner
2.Newbie