Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Leader za Los Santos Vagos | Dzoni Broken

Rejected
Status
Not open for further replies.

Keba Vreba

Player
Player
╔═══『 INFORMACIJE 』═══╗
• Ime IRL: Nikola
• Godine: 15
• Vremenska zona: GMT +1
• Prosek online po danu: 3h – 8h
• Discord: stefanovicxc
• Ingame ime: Dzoni Broken
• ID: 59272
╚══════════════════════╝

Dodatne informacije​

1. Lider za Los Santos Vagos

2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije?

2.1 Vec jako sam dugo u roleplay svetu i mislim da mi je vreme da se orpobam kao

Leader za Los Santos Vagos.​

Mislim da bi bio jako dobar i jak leader zato sto moj roleplay zivot je jedino bio u crime organizacijama i imam dosta iskustva sa crime organizacijama.​

Prosli Leader Los Santos Vagos je bio jako dobar Leader Los Santos Vagosa,ali ja ocu da budem jos bolji Leader Los Santos Vagos.​

2.2Ne moram mnogo da se mucim oko trazenja ljudi za organizaciju vec imam tim koji je takodje isto jako dugo u crime.​

Koji ce mi pomoci da ostvarimo moj cilj da budemo najbolja organizacija koji roleplay moze da vidi.​

Moj turfteam koji je dosta turfova odigrao i jako jako iskusni sa time mislim da bi mogli da doguramo do kraja i da uzmemo sve teritorije.​

2.3Ljudi koji budu bili u organizaciji ce dosta toga raditi pokusacemo sve na vreme da uradimo i da budemo najaktivnija organizacija i da radimo sve aktivnosti kao sto su pljacki prodavnica,ludilo od robanja u getu i na autoputevima i dao bi sav svoj novac za organizaciju za bonuse koji moji ljudi budu radili tako da je svako dobrodosao i garantujem da ce svima biti lepo kod mene i zabaviti se i zapamtiti ovo do kraja zivota!​

3.​

Vaši saveti za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji:

3.1Kod mene svaki covek ce da postuje drugog coveka jer necu da dozvolim da se neko vredja jer trebamo svi da budemo drugari.​

3.2Na akcijama slusa se High Command niko nece spemati na radio niti ce iko da ometa High Command-u jer ko ne bude slusao sta se radi automatski nema bonus za njega i dobija suspend posle vise gresaka vec krecem da dajem Black listu​

3.3Rankovi ce se dobijati samo po zasluzi ne zato sto mi je on drug,brat ovo ono samo iskljucivo po zasluzi.​

3.4Bicemo po celoj mapi jer cu napraviti razne High Commande gde jedan vodi pljacke,gd drugi vodi grafite i gde treci vodi turfove.

Rankovi:

13.Leader
12.Co Leader
11.Capo
10. Co capo
9.Turfer
8.Graffiti Team Leader
7.Graffiti
6.Og member
5.Member
4.Associte
3.Runner