Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
82443
Players nickname
Hugo Drugic
Administrators nickname
Kizule Macak
Date
May 23, 2026
Time
23:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/1344513/

Hugo Drugicc

Player
Player
Rekli ste mi da promjenim format u prosloj zalbi i evo promjenio sam ga.
Kao sto sam i rekao okacio me je ID 80418 za fail rp zato sto mu nisam dao legitimaciju. Prvo ja ga nisam ni cuo da je pitao levitimaciju a drugo ako ju je uopce pitao meni je puko internet sto se vidi na njegovom POV-u na 24. minuti i takodjer imam dokaz da mi je puko. Zato smatram da je admin Kizule Macak donio pogresnu odluku i opet da naglasim nemam nista protiv njega.

Hvala unaprjed

Hugo Drugicc

Player
Player
Rekli ste mi da promjenim format u prosloj zalbi i evo promjenio sam ga.
Kao sto sam i rekao okacio me je ID 80418 za fail rp zato sto mu nisam dao legitimaciju. Prvo ja ga nisam ni cuo da je pitao levitimaciju a drugo ako ju je uopce pitao meni je puko internet sto se vidi na njegovom POV-u na 24. minuti i takodjer imam dokaz da mi je puko. Zato smatram da je admin Kizule Macak donio pogresnu odluku i opet da naglasim nemam nista protiv njega.

Hvala unaprjed
Evo sada gledam ponovo njegov POV dok je moj kolega citao njemu prava on nas je tada pitao legitimaciju a mi ga tada nismo mogli ni cuti i kako cemo mu dat legitimaciju dok smo u autu. Mogo nas je u docu pitati legitimaciju.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom