Postovani Aldine administrator Daki Sonora mi drugi put za redom odbija aplikaciju za lidera Los Santos Vagos. Smatram da je aplikacija odbijena zbog korupcije administrator, mislim da mi odbija zato sto smo bili u svadji pre nego sto je otisao na poziciju Administratora. Razlog odbijanja je da netrazi osobe sa ovakvim specifikacijama. Moje specifikacije su savim normalne i u skladu sa ovim projektom, nista lose nisam napisao u mojoj aplikaciji. Zamolio bih da se poprica sa ovim Administratorom. Jer ja u buducem necu nikada moci da budem lider ove organizacije zato sto ce mi Daki Sonora svaki put odbiti zato sto je on ljut na mene.
Zamolio bih da neki veci administrator pogleda aplikaciju. Evo link-a moje aplikacije: Rejected - Lider za Los Santos Vagos| Bane Pavlovic. Smatram da ja zasluzuje bar da budem pozvan na intervju i nemoram das vodim organizaciju, ali ako mi Administrator Daki Sonora pregleda aplikaciju ja mogu da se pozdravim sa organizaijom Los Santos Vagos. Najvise bih vole da mi visi Administrator pregleda i mozda prihvati aplikaciju.
Hvala !!
Bane Pavlovic
Zamolio bih da neki veci administrator pogleda aplikaciju. Evo link-a moje aplikacije: Rejected - Lider za Los Santos Vagos| Bane Pavlovic. Smatram da ja zasluzuje bar da budem pozvan na intervju i nemoram das vodim organizaciju, ali ako mi Administrator Daki Sonora pregleda aplikaciju ja mogu da se pozdravim sa organizaijom Los Santos Vagos. Najvise bih vole da mi visi Administrator pregleda i mozda prihvati aplikaciju.
Hvala !!
Bane Pavlovic