1. Vaše ime IRL:
Mihajlo
2. Vaše godine:
14
3. Vremenska zona:
GMT + 1
4. Prosjek online po danu:
3+ sati dnevno
5. Vaš Discord:
miki_hh
6. Vaše ingame ime:
Miki Bonanzaa
7. Vaš ID:
35610
1. Lider za
2.2 The Families za mene nisu samo obična banda već prava porodica gde svaki član mora imati poštovanje prema organizaciji i svojim saborcima. Moj cilj je da napravim stabilnu i jaku ekipu gde će vladati red, disciplina i kvalitetan RP bez nepotrebnog haosa i kvarenja atmosfere.
2.3 Imam iskustva sa vođenjem ljudi i donošenjem važnih odluka tokom raznih situacija. Znam kako da održim dobru komunikaciju sa članovima organizacije bez konflikta i nepotrebnih rasprava, ali isto tako znam kada treba pokazati autoritet i doneti odluku koja je najbolja za celu bandu.
2.4 Moj cilj je da The Families postanu jedna od najaktivnijih i najpoznatijih bandi na serveru kroz ozbiljan i kvalitetan roleplay. Fokus ne bi bio samo na pucnjavi, već i na pravljenju saveza, rivalstava, pregovora i raznih ilegalnih aktivnosti koje bi dodatno poboljšale RP cele organizacije.
2.5 Takođe želim da uvedem dobru atmosferu među članovima kako bi svi uživali u igri i ostali aktivni. Smatram da organizacija može biti ozbiljna i disciplinovana, ali istovremeno i zabavna za svakog člana koji želi kvalitetan RP.
3.2 Organizovao bih redovne IC sastanke na kojima bi se planirale akcije, rešavali problemi unutar bande i razgovaralo o budućim planovima organizacije.
3.3 Svaki član bi imao svoju određenu ulogu u organizaciji kako bi RP bio realističniji i zanimljiviji. Na taj način bi svaki član doprinosio ekipi na svoj način.
3.4 Radio komunikacija bi bila strogo kontrolisana tokom akcija. Na radiju bi se pričale samo bitne informacije bez gluposti i nepotrebnog ometanja drugih članova.
3.5 Fokusirao bih se na kvalitet roleplay-a, što znači manje random pucanja, a više planiranja akcija, pregovora sa drugim organizacijama i pravljenja ozbiljnih RP scena.
3.6 Novi članovi bi prolazili kratku obuku kako bi naučili pravila organizacije, način rada bande i osnovna RP pravila pre nego što postanu punopravni članovi The Families.
Mihajlo
2. Vaše godine:
14
3. Vremenska zona:
GMT + 1
4. Prosjek online po danu:
3+ sati dnevno
5. Vaš Discord:
miki_hh
6. Vaše ingame ime:
Miki Bonanzaa
7. Vaš ID:
35610
1. Lider za
The Families
2. ZAŠTO ŽELITE BITI LIDER OVE SPECIFIČNE ORGANIZACIJE?
2.1 Pre svega imam veliku želju da vodim ozbiljnu i aktivnu organizaciju kao što su The Families. Smatram da posedujem dovoljno iskustva u roleplay-u, posebno kada su u pitanju bande, organizacija članova i vođenje različitih akcija. Znam kako funkcioniše prava ekipa i kako održati disciplinu, aktivnost i dobru atmosferu unutar organizacije.2.2 The Families za mene nisu samo obična banda već prava porodica gde svaki član mora imati poštovanje prema organizaciji i svojim saborcima. Moj cilj je da napravim stabilnu i jaku ekipu gde će vladati red, disciplina i kvalitetan RP bez nepotrebnog haosa i kvarenja atmosfere.
2.3 Imam iskustva sa vođenjem ljudi i donošenjem važnih odluka tokom raznih situacija. Znam kako da održim dobru komunikaciju sa članovima organizacije bez konflikta i nepotrebnih rasprava, ali isto tako znam kada treba pokazati autoritet i doneti odluku koja je najbolja za celu bandu.
2.4 Moj cilj je da The Families postanu jedna od najaktivnijih i najpoznatijih bandi na serveru kroz ozbiljan i kvalitetan roleplay. Fokus ne bi bio samo na pucnjavi, već i na pravljenju saveza, rivalstava, pregovora i raznih ilegalnih aktivnosti koje bi dodatno poboljšale RP cele organizacije.
2.5 Takođe želim da uvedem dobru atmosferu među članovima kako bi svi uživali u igri i ostali aktivni. Smatram da organizacija može biti ozbiljna i disciplinovana, ali istovremeno i zabavna za svakog člana koji želi kvalitetan RP.
3. VAŠI SAVETI ZA POBOLJŠANJE ROLEPLAY-A U ORGANIZACIJI:
3.1 Uveo bih stroga pravila ponašanja unutar organizacije kako bi se održao red i disciplina. Ne bih tolerisao trollanje, kršenje RP pravila niti nepoštovanje viših rankova i lidera.3.2 Organizovao bih redovne IC sastanke na kojima bi se planirale akcije, rešavali problemi unutar bande i razgovaralo o budućim planovima organizacije.
3.3 Svaki član bi imao svoju određenu ulogu u organizaciji kako bi RP bio realističniji i zanimljiviji. Na taj način bi svaki član doprinosio ekipi na svoj način.
3.4 Radio komunikacija bi bila strogo kontrolisana tokom akcija. Na radiju bi se pričale samo bitne informacije bez gluposti i nepotrebnog ometanja drugih članova.
3.5 Fokusirao bih se na kvalitet roleplay-a, što znači manje random pucanja, a više planiranja akcija, pregovora sa drugim organizacijama i pravljenja ozbiljnih RP scena.
3.6 Novi članovi bi prolazili kratku obuku kako bi naučili pravila organizacije, način rada bande i osnovna RP pravila pre nego što postanu punopravni članovi The Families.
- SUSPEND
- OUTSIDER
- HUSTLER
- MEMBER
- STRIKER
- GRAFITTI TEAM
- GRAFITTI TEAM LIDER
- CREW BOSS
- BLOCK RUNNER
- SHOT CALLER
- UNDERBOSS
- GODFATHER