Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Unban Appeal Blacklist Mujo Simba | Zelkov Washington

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
39533
Players nickname
Zelkov Washington
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
Jul 2, 2024
Time
2.7.2024
Proofs
https://imgur.com/a/NCTZXop

Andrej Fedorov

Player
Player
Dobar dan draga administracijo Grand roleplay servera,ja sam dobio ban za vredjanje porodice pre 2 godine.Taj ban je trebao da traje sedam dana,i dobio sam ga na sedam dana.Nakon par dana ja ulazim na Grand da pokazem drugaru ban i odjednom bez ikakvog razloga vidim da sam dobio blacklist na 9999 dana.Ja sam pisao zalbe i zalbe i bio sam odbijen dva put od istog tog,Evo danas punim 16 godina i proslo je dve godine od bana ja mislim da sam zreliji dosta i verujem da se cu se ponasati veoma zrelo i normalno u skladu sa pravilima servera.Ja se licno izvinjavam celoj administraciji na svoje postupke i celom projektu.Mislim da trebamo da svi ispadnemo ljudi barem jednom i da svako treba da dobije drugu sansu.Zato vas sada molim kolektivno sve administratora da mi se da druga sansa i da napokon dobijem unban posle dve godine na serveru koji sam najvise voleo i na njemu imam 500 sati provodeno.Zelim da se vratim starim prijateljima da napravimo jos vece uspomene.Iskreno mislim da zasluzujem posle toliko godina jer sto je i najgore ja idalje posle toliko vremena ne znam razlog blacklista i nikada mi nije bilo receno.Zelim da ze zahvalim na citanju i zelim svim administratorima da pozelim srecu kao i svim igracima:)

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Ispravi format

Status
Not open for further replies.
Top Bottom