Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
90705
Players nickname
Stefan Killa
Administrators nickname
Denis Miic
Date
May 25, 2026
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/HJuVqDC

stefannnkiki

Player
Player
Pozdrav administracijo ovako pisem ovo jer sam dobio kaznu za troll na pc check ovako da se izjasnim tokom pc check meni je bilo ne prijatno jer ipak tu su 4 admina i jednostavno nije mi bilo sve jedno ne znam sta sam trollovao sve sam radio sta mi je navedeni admin govorio da radim u trenutku pc checka sam stalno bio ne snalazljiv jer ipak bila su 4 admina u vc razlog koji mislim da sam navodno "trollovao" je "laganje" prvo me je pitao neki admin sa dubokim glasom "jel mi ovo jedini acc" pa onda "jel imas vise acc-a" tu me je zbunio malo jer sam mislio da me pita dal ben evejdam ja sam reko "ne" pa me onda pitao "jel imas tvink" ja sam reko "kao drugi acc? imam" priznajem tu sam se malo zbunio tu je moja greska. I da Denis me je pitao "zasto lazes da nemas discord" ja sam se u trenutku zbunio jer sam ja sa drugom pircao preko discorda ali preko WEB-A preko browser verzije i to sam zaboravio da napomenem jer kad se shera screen preko discord broswera bukvalno share ima 5 fpsa i admini ne bi imali isti kvalitet kao na app verziji i meni je trebalo vremena da nadem login info na fon da se ulogujem da bi nastavio sa pc checkom.
admini mi nisu nasli nista od cheatova i ilegalnih stvari, morao sam da idem u 19:00 da radim nesto jbg sta da radim nisam ja kriv.
ja se stvarno izvinjavam jer meni stvarno nije sve jedno kad sam sa 4 nepoznate osobe u vc i govore mi sta da radim ako je potreban jos jedan pc check ili vise pristajem i na duze pc checkove.
stvarno morate da me razumete.
+ evo dokaz da sam imao discord skinut danas opet kazem imao sam skinut ali nisam korstio app verziju nego web verziju i trebamko li je vremena da se loginam u moj acc
Hvala na izdvojenom vremenu!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom