Dobar dan draga administracijo Grand roleplay servera,ja sam dobio ban za vredjanje porodice pre 2 godine.Taj ban je trebao da traje sedam dana,i dobio sam ga na sedam dana.Nakon par dana ja ulazim na Grand da pokazem drugaru ban i odjednom bez ikakvog razloga vidim da sam dobio blacklist na 9999 dana.Ja sam pisao zalbe i zalbe i bio sam odbijen dva put od istog tog,Evo danas punim 16 godina i proslo je dve godine od bana ja mislim da sam zreliji dosta i verujem da se cu se ponasati veoma zrelo i normalno u skladu sa pravilima servera.Ja se licno izvinjavam celoj administraciji na svoje postupke i celom projektu.Mislim da trebamo da svi ispadnemo ljudi barem jednom i da svako treba da dobije drugu sansu.Zato vas sada molim kolektivno sve administratora da mi se da druga sansa i da napokon dobijem unban posle dve godine na serveru koji sam najvise voleo i na njemu imam 500 sati provodeno.Zelim da se vratim starim prijateljima da napravimo jos vece uspomene.Iskreno mislim da zasluzujem posle toliko godina jer sto je i najgore ja idalje posle toliko vremena ne znam razlog blacklista i nikada mi nije bilo receno.Zelim da ze zahvalim na citanju i zelim svim administratorima da pozelim srecu kao i svim igracima
Pravila za podnošenje žalbe: Tema treba biti oblikovana strogo prema obrascu; Naslov teme trebao bi ukratko opisati suštinu problema i nadimak administratora koji je izrekao kaznu (u protivnom administrator provjere ima pravo odbiti razmotriti žalbu). Primjer#1: Demorgan za DM| Abraham...
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.