Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved VDM, Non RP, MG, Massivno krsenje pravila od strane jedne porodice | ID: 5294, 11352, 13029, 15942, 11707

Status
Not open for further replies.
Your ID
13385
Players nickname
Gagi_Tajfun
Suspect ID
00000
Date of violation
Jun 28, 2022
Time of violation
16:26
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=biQX2fbz-aU

Gagi_Tajfun

Blocked
Blocked
5294 - baita da pucaju u GZ uz to dete ne zna bez vredjanja da igra mislim da ovo dete ima premalo godina da proziva nekog da je "peder" i takve stvari
11352- VDM i jos dok mu je lik na kolima 5294 izbacuje ga iz GZ i ubijaju ga sa jos dvojicom kako se vidi na POV 11707 , 15942
13029- Nema strah za svoj zivot trci sa palicom na mene koji imam pusku
15942- MG dok ja pisem na OOC chat on cita i govori ic sta je to forum

Vise ljudi provocira i vredja dok sam oboren.
Nakon sto sam dignut mozete cuti u POVU da mi niko nije oduzeo komunikaciju ja sam poslao signal momcima i zatim digao ruke ubijaju me i opet me dizu nema smisla vrse izivljavanje.

Last edited:

Ratatata

Player
Player
5294 - baita da pucaju u GZ uz to dete ne zna bez vredjanja da igra mislim da ovo dete ima premalo godina da proziva nekog da je "peder" i takve stvari
11352- VDM i jos dok mu je lik na kolima 5294 izbacuje ga iz GZ i ubijaju ga sa jos dvojicom kako se vidi na POV 11707 , 15942

Nakon sto sam dignut mozete cuti u POVU da mi niko nije oduzeo komunikaciju ja sam poslao signal momcima i zatim digao ruke ubijaju me i opet me dizu nema smisla vrse izivljavanje.

Ti radis Mg pricas na bubici dok radis rp situaciju zoves prijatelje da dodju.Posle toga izlasis iz grin zone sa puskom i pancirom i kreces da pucas.Pises dok si mrtav i vredjas occ.Jos imas 6 pusaka na glavi i pocinjes da pricas kako neko radi MG sto te tuce palicom.Igraca nisam izgurao sam je skocio na auto i ja poznajem njega on je moj drug nije se ljutio i nije mu smetalo

Gagi_Tajfun

Blocked
Blocked
Ti radis Mg pricas na bubici dok radis rp situaciju zoves prijatelje da dodju.Posle toga izlasis iz grin zone sa puskom i pancirom i kreces da pucas.Pises dok si mrtav i vredjas occ.Jos imas 6 pusaka na glavi i pocinjes da pricas kako neko radi MG sto te tuce palicom.Igraca nisam izgurao sam je skocio na auto i ja poznajem njega on je moj drug nije se ljutio i nije mu smetalo
ja sam koristio OOC chat nisam prekidao rp ispostovao sam digao ruke robali su me a to tu ti je getto, jos sam im pomogao sta su trebali da urade da mi oduzmu komunikaciju. A ljudi sa discorda su se spremali za informal i pitali me da li idem. Kao sto mozes da cujes posle se nisu culi jer sam mutan na disc posto imam bind za mutanje ne moram alt tab.

Kajmak Nakvadrat

Player
Player

to je to ide 3 warn godfatherima i vrv ce zatvore porodicu haha koj si car

Sal Swayze

Player
Player
Nakon pregleda dokaza odlucio sam da prihvatim ovu zalbu.
  • Na prvom POV-u igrac je ubijen na getto strani.
  • Na drugom POV-u su jasno prekrsena pravila.
  • Na drugom POV-u ste se tako pucali na getto strani.
  • ID 11352 ce biti kaznjen za VDM.
  • ID 15942 ce biti kaznjen za MG.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom