Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
88949
Players nickname
DzO Nocturnee
Administrators nickname
Tica Abyss
Date
May 25, 2026
Time
21:43
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=g8IUGzn0Tt8

DzO_Nocturne

Player
Player
Imate sve u pov-u ja bi samo dodao da me je banovala na 7 dana iz njenih poznatih razloga ja u koliko sam upoznat sa pravilima ban 7 dana se dobija samo za [3.2], ovo je se desilo posle situacije u doc-u kada sam uhapsen iste sekunde kada sam usao a ja sam pripadnik gov-a (00 Agent) dosao sam po naredjenju nadleznih i jedan igrac lspd me je uhapsio mene i jos 4-5 clanova gov-a bez ikakvog razloga takodje i na njega ide zalba, onda smo zvali admine dosli su i sve ostalo imate u pov-u, mislim da nisam zasluzio 7dana ban jesam u nekim situacijama povisio ton jer sam bio jako nervozan i ljut ali nista vise od toga, i da mi propadne sve sto imam kuca, biznis, bunker itd. Po mom misljenju mislim da jesam zasluzio da me utisa na nekoliko sati a da za ovo nije ban mislim da je donela pogresnu odluku, bio bi vam zahvalan da me unbanujete i date zasluzenu kaznu mute, a da nju kaznite po pravilima servera hvala vam unapred.

DzO_Nocturne

Player
Player
Mislim da je admin morao odma odreagovati jer je igrac serijski krsio pravila te na taj nacin onemogucio ikakav roleplay u doc-u, nasta je admin obavesten o svemu tome i nije hteo da zaustavi igraca sto se moze videti na pov-u.

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Ispravi format

Status
Not open for further replies.
Top Bottom