Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Fanter Majkic

Player
Player
INFORMACIJE

1. Vase ime irl

- Filip Majkic

2. Vase godine
- 19

3. Vremenska zona
- GMT +2

4. Prosecna aktivnost
- 6-10h

5. Vas discord
- bhflipy

6. Vase ime ing
- Fixa Spid

7. Vas ID
- 44781

Dodatne Informacije
1. Lider za Los Santos Vagos

2. Zasto zelite biti lider ove posebne organizacije?

1. Smatram da bih mogao da odrzavam disciplinu u organizaciji jer imam dosta iskustva radeci u bandama i kroz to sam video kako dobre organizacije funkcionisu, ali i zbog cega se neke raspadaju. Tako da ne bih doslo do raspada.

2. Vec duze vreme sam u gradu i veoma dobro poznajem sva pravila servera. Zbog svog iskustva i ozbiljnog pristupa zelim postati lider kako bih bio dobar primer drugim clanovima i vodio organizaciju na kvalitetan nacin.

3. Zelim da napravim jaku i uglednu organizaciju. Za razliku od mnogih lidera koji se previse oslanjaju na vise cinove, ja bih bio aktivan i licno organizovao akcije. Trudio bih se da bude sto vise aktivnosti, kao i da nagradjujem aktivne clanove bonusima kako bi svi imali motivaciju i uzivali u igri.

3. Vasi saveti za poboljsanje Rople Play razine

- Napravio bih pravila koje bi svaki clan morao da postuje. U suprotnom bi bio uklonjen iz organizacije. Bez poznavanja osnovnih pravila grada ne bi bili u mogucnosti da se uclane u nasu organizaciju. Posto bi bez tih pravila ugrozavali RolePlay iskustvo drugim clanovima i ostalim igracima. Svaki clan bi morao da dolazi na akcije kako bi odrzali ugled na nasu organizaciju i kako bi nastavili da rastemo i postajemo jaci. Takodje bih nagradjivao aktivne clanove za razne aktivnosti poput radjenja akcija, saranja grafita i slicnog novcanom nagradom ili unapredjenjem u organizaciji.

Hvala Na Citanju

Status
Not open for further replies.
Top Bottom