Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

leso

Player
Player
Informacije:

Vaše ime IRL: Djordjije
Vaše godine: 16
Vremenska zona: GMT +2
Prosjek online po danu: 5-7h
Vaš Discord: drf_djokonda
Vaše ingame ime: Leso Poseidon
Vaš ID: 58085

Dodatne informacije

1. Lider za: Bloods Street Gang

2.1: Prošao sam sve strukture kriminalnih organizacija i odlično znam kako Bloodsi moraju da funkcionišu. Moj cilj nije skupljanje mase koja samo zna da puca, već stvaranje lojalne i dobro organizovane ekipe koja funkcioniše kao porodica i drži do riječi i poštovanja.

2.2: Najveći problem današnjih bandi je unutrašnja toksičnost i masovno kršenje pravila, što vodi do brzog raspada. Moja motivacija je uvođenje čvrste discipline; niko neće ući u organizaciju bez detaljnog ispitivanja osnovnih pravila servera (G.P. 6.15, FearRP, MG, PG).

2.3: Želim da postavim stabilan sistem sa sposobnim ljudima u visokoj komandi koji mogu da vode organizaciju i kada ja nisam tu. Vratiću crvenu boju u geto kroz konstantnu aktivnost na ulicama, pametno vođenje akcija i potpunu kontrolu našeg dijela grada.

3.1:
Graffiti Team: Fokusirani na finansije i stalno farbanje grada, uz obezbijeđene bonuse iz sefa za trud.

Turf Team: Iskusni i smireni pucači koji donose teritorije, ali sa strogom zabranom kršenja pravila kako ne bi ugrozili trud cijele bande.

3.2: Rankovi se dobijaju isključivo kroz aktivnost na eventima (FZ Raid, Clandestine, pljačke). Svake nedjelje organizujemo obavezni sastanak u HQ za podjelu plata, rješavanje internih problema i planiranje strategije.

3.3: Insistiraću na dužoj priči i kvalitetnoj interakciji sa državnim strukturama tokom talačkih situacija i pljački, umjesto instant pucanja. Svaka toksičnost, OOC drama ili kršenje pravila biće kažnjavano crnom listom.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom