Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

On consideration Bloods Street Gang I Leso Poseidon

Status
Not open for further replies.

leso

Player
Player
Informacije:

Vaše ime IRL: Djordjije
Vaše godine: 16
Vremenska zona: GMT +2
Prosjek online po danu: 5-7h
Vaš Discord: drf_djokonda
Vaše ingame ime: Leso Poseidon
Vaš ID: 58085

Dodatne informacije

1. Lider za: Bloods Street Gang

2.1: Prošao sam sve strukture kriminalnih organizacija i odlično znam kako Bloodsi moraju da funkcionišu. Moj cilj nije skupljanje mase koja samo zna da puca, već stvaranje lojalne i dobro organizovane ekipe koja funkcioniše kao porodica i drži do riječi i poštovanja.

2.2: Najveći problem današnjih bandi je unutrašnja toksičnost i masovno kršenje pravila, što vodi do brzog raspada. Moja motivacija je uvođenje čvrste discipline; niko neće ući u organizaciju bez detaljnog ispitivanja osnovnih pravila servera (G.P. 6.15, FearRP, MG, PG).

2.3: Želim da postavim stabilan sistem sa sposobnim ljudima u visokoj komandi koji mogu da vode organizaciju i kada ja nisam tu. Vratiću crvenu boju u geto kroz konstantnu aktivnost na ulicama, pametno vođenje akcija i potpunu kontrolu našeg dijela grada.

3.1:
Graffiti Team: Fokusirani na finansije i stalno farbanje grada, uz obezbijeđene bonuse iz sefa za trud.

Turf Team: Iskusni i smireni pucači koji donose teritorije, ali sa strogom zabranom kršenja pravila kako ne bi ugrozili trud cijele bande.

3.2: Rankovi se dobijaju isključivo kroz aktivnost na eventima (FZ Raid, Clandestine, pljačke). Svake nedjelje organizujemo obavezni sastanak u HQ za podjelu plata, rješavanje internih problema i planiranje strategije.

3.3: Insistiraću na dužoj priči i kvalitetnoj interakciji sa državnim strukturama tokom talačkih situacija i pljački, umjesto instant pucanja. Svaka toksičnost, OOC drama ili kršenje pravila biće kažnjavano crnom listom.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom