Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Your ID
73562
Players nickname
Dilapra Hofman
Suspect ID
90648
Date of violation
May 26, 2026
Time of violation
3:44
Proofs
https://streamable.com/wg55gf

jokicdragan42

Player
Player
ja bih ovo banao na osnovi pova evo zasto
Igrac prosto najlaganije ceka igrace na skeletonima i prati ih kroz zidove zna gde treba i kad treba da ispika na svakom peeku momak nerealno cituje
bolje zameni to sa cituje na nerealno igra jer je to ispravno a to cituje lose to nista od toga

dilpara

Player
Player
vazi brt idem na pc check ae da vidimo sta to kenjate prosto sam kreno ka hangaru da mogu da te vajdam desno ako preskocis zid i kreno sam tamo u tom trenutku si ti piko vracam kameri naciljam ubijam nista spec al ae admini posto su pametni i navodno svi ovi igraci neka bude da sam citer i ako nisam ael boli me kurac vi najbolje znate a da odete na neki drugi server npr en 3 svi bi pali pc check tako da mozete za kurac svi da me uvatite caos
i taj pc check koj ce me pregledati molim te de vise pc checkaj me da vidimo jel imam nesto da mi pokazes jel imam posto ja nez jel imam ae molim TE
polako dzeki, isao si da vajdas u slucaju da preskocim a zadnji put na tvom povu nigde drugde nisi mogao da me vidis osim kod aviona bas zanimljivo ceo fam bre da vam se banuje bre

jokicdragan42

Player
Player
polako dzeki, isao si da vajdas u slucaju da preskocim a zadnji put na tvom povu nigde drugde nisi mogao da me vidis osim kod aviona bas zanimljivo ceo fam bre da vam se banuje bre
ae ubi se druze pa nije zona 4 sa 4 nego 2 sa 2 ubi se molim te normalno da cu da te pusam i da te vajdam jer tako igram od kad sam ovde a ti posto mislis da je sve cheat ubi se sa 4 sprata

Top Bottom