Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Jokara Kokara

Player
Player
1. Vaše IRL ime: Jovan
2. Vaše godine: 24
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosečna aktivnost po danu: 6-7
5. Vaš discord: jokarakokara
6. Vaše InGame ime: Jokara Anunnaki
Vaš ID: 6127

Dodatne informacije

1. Lider za... The Ballas Gang

2. Zašto želite biti Lider ove organizacije? (Navedite tri razloga)

2.1 Želim da postanem lider Ballasa zato što imam dosta iskustva u gang organizacijama na Grand RP RS serveru i dobro poznajem pravila servera i način funkcionisanja kvalitetnog RolePlay-a. Tokom igranja sam stekao iskustvo u radu sa ljudima, organizovanju akcija i održavanju discipline u ekipi. Smatram da mogu ozbiljno i odgovorno da vodim organizaciju.

2.2 Ballas je organizacija koja ima veliki potencijal za dobar RP, ali je za to potrebno dobro vođstvo, aktivni članovi i dobra komunikacija. Moj cilj je da napravim jaku i organizovanu ekipu koja će biti poznata po kvalitetnom RP-u, poštovanju pravila i dobroj atmosferi među članovima. Želim da organizacija bude aktivna svaki dan i da svi članovi uživaju u igri.

2.3 Pored toga, volim timski rad i vođenje ljudi. Znam kako da motivišem članove organizacije, pomognem novim igračima i organizujem zanimljive RP situacije koje će poboljšati iskustvo igranja svima na serveru. Smatram da lider treba da bude aktivan, pravedan i odgovoran, i verujem da posedujem te osobine.

3. Vaš savet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

3.1 Moj savet za poboljšanje RP-a u organizaciji jeste bolja komunikacija među članovima, više organizovanih aktivnosti i ozbiljniji pristup RolePlay-u. Smatram da bi redovni sastanci, obuka novih članova i češće akcije doprinele boljoj atmosferi i kvalitetnijem RP iskustvu za celu organizaciju.

Ovo bi bili rankovi:

1. Suspend
  2. Novi
  3. Diler
  4. Ghetto Warrior
  5. Ghetto Man
  6. Ghetto Team Leader
  7. Lieutenant
  8. Grafitti Sprayer
  9. Turfer
  10. O.G
  11. General
  12. Co-Pain
  13. Pain

Srećno svim kandidatima!

Lui Alcapone

CRIME on TOP!
Server Administrator
Čestitamo!
Pozvani ste na interviju za organizaciju Ballas koji će se održati u subotu 30.05.2026. sa početkom u 18:00h. Budite u čekaonici na GrandRP Discordu 5 minuta pre početka. Ako imate nekih zabrinutosti oko intervjua, kontaktirajte me preko discorda.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom