Dobar dan postovana administracijo naime dobio sam ban za PD 1.7. (Svi učesnici svih događaja iz svih sfera moraju snimiti POV i održati ga u roku od 48 sati) administator James Ivanov mi je zatrazio pov kad sam ubio igraca id 72998 Rat za resurse 24.05 u 00:45 i dao rok 16 sati za to, ispunio sam i odradio sta mi je administrator rekao nakon cega mi ponovo trazi pov OD POCETKA eventa nakon odrednjenog vremena ja sam svoj pov dostavio kvalitet je bio losiji zato sto mi nvidia aplikacija nije dozvolila da snimim u jacoj rezoluciji od 480p zbog pc stutter-a koji imam jako cesto jer nemam puno memorije pa kako bih mogao da snimam duze povove po 10-15 minuta jednostavno moram da smanjim rezoluciju da bi manje trosilo energije jer nemam dobar PC da snimam u rezolucijama kao sto su 720p 1080p 60fps (Medium,High bitrate itd.) dostavio sam svoj ceo pov nakon cega mi admin opet trazi ceo pov u boljoj rezoluciji nakon cega se jedan igrac izjasnio isto kako sam ja hteo a to je da se ne moze samo tako promijenit rezolucija, ako je snimano u ovakvom kvalitetu ostat ce ovakav pov kakav je, nece se poboljsat ili ce se poboljsat neprimjetljivo malo a i izgledat ce mozda jos gore nego sada, mislio sam da to pravilo vazi samo za turfove famwarove ili tako neke ozbiljnije evente nisam znao da ne sme da se snimaju informali tak.
Administator James Ivanov me je banovao a ja zelim da vas lepo zamolim za jos jednu sansu da dobijem unban i ponovo igram na serveru a za ubuduce cu se potruditi da nadjem neku aplikaciju za snimanje u boljoj kvalitet ako je neophodno.. Pozdrav
Administator James Ivanov me je banovao a ja zelim da vas lepo zamolim za jos jednu sansu da dobijem unban i ponovo igram na serveru a za ubuduce cu se potruditi da nadjem neku aplikaciju za snimanje u boljoj kvalitet ako je neophodno.. Pozdrav