Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
84267
Players nickname
yoxs zen
Suspect ID
85344
Date of violation
May 26, 2026
Time of violation
13:10
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=05FrW1WT5TE

Yoxszen

Yoxszen_TTV
Player
Ovo se cesto desava, i zelim da stanemo tome na kraj, zato sto ispada da nas sahp vodi u zatvor kao da smo kriminalci teski a bio sam samo na oc dogadaju.
iz pristojnosti sam mu dao pasoš da vidi kako nisam trazeno lice ali zalosno je to sto je samo imao namjeru da uhapsi nekoga i tu krece sve.

Dakle u prilogu sada saljem dokaz da sam bio na planini na oc eventu gdje sam krepo naravno stvorim se u ms-u sendi i tu me pocinje odma id 85344 prisiljavati na rp kao sto sam naveo ja sam iz postovanja dao pasos da nisam trazeno lice a u drugom slucaju i da sam bjezao opet bi me kaznio po kaznenom zakonu, nesaradnja K.Z.4.3 gdje bi se opet narusio oc event jer nama treba tih 5 minuta da se upustimo u rp, mada sam naglasio da sam bio na brdu na dogadaju, za njega sve je bio dio rp-a.

ovde u komentaru ide video dokaz da sam umro na brdu u 13:10

u dokazu je video gdje policajac trci dok me drzi zato sam naveo i fail rp,
sto se tice p.dog.1.2 znaci uzeo mi je odma kokain 10kom sve oruzje sa oc eventa i metke

Zare Ecstacy

Server Administrator
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza odlucio sam da odbijem ovu zalbu.
Igrac ne krsi navedena pravila. (Ni u jednom trenutku igracu niste nagovestili da ste izasli sa OOC eventa, samim ti ste usli u Rp situaciji sa istim kada ste mu dali pasos.)

Status
Not open for further replies.
Top Bottom