Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved Fail RP G.P.3.1. I 76702 20845 67007 52579 53119

Status
Not open for further replies.
Your ID
80418
Players nickname
Mile Travolta
Suspect ID
76702 20845 67007
Date of violation
May 26, 2026
Time of violation
19:44
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=Bl_4SUBel30

Toni Vercetti

Dani prolaze, ja tebe često sjetim se....
Player
Ocete dati više ovom liku ban za ovo konstanto pokušavanje namještanja warnova organizacijama ?

Aćim01

Leader
Leader
Tražio sam pasoš od tebe da bih znao skim pričam i da bih znao šta treba i šta je u pitanju, priznajem moj zaposleni jeste možda malčice sitnije burnije reagovao, ali i vi ste mene kao lidera isto uvredili, takođe da znate za ubuduće, nikada ništa nećete dobiti od LifeInvadera, tako da ubuduće kada budete tražili zaposlene, nećete ih dobiti i ni jedna usluga vam neće biti pružena, ako vas interesuje kako i zašto, mi smo privatna organizacija i imamo potpuno pravo da biramo klijente sa kojim sarađujemo. Takođe uvek ću biti tu da zaštitim svoje zaposlene od "vas". I ta tvoja dobra ideja da napravim članak ili nešto slično, pa to već postoji, poseban članak je napravaljen samo o tebi, i to je objavljeno 04.05.2026 na Grandovom discordu u kanalu LifeInavder vesti, pa pročitaj malo šta svi misle o tebi.

Unapred se izvanjavam dotičnom administratoru koji je morao da izgubi vreme čitajući sve ovo nažalost ❤️
Došao sam dobrom namjerom napraviti dobru stvar za ovaj grad i ovo me dočekalo

Vuk Angel

Well-known member
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza Prihvatam ovu zalbu
ID: 76702 Ce dobiti kaznu za Ear-Rape
Zabranjeno je dranje na mikrofon koje je neprijatno za usi

Status
Not open for further replies.
Top Bottom