Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved Fail RP Fear RP I 57402 33074 46013 34963

Status
Not open for further replies.
Your ID
80418
Players nickname
Mile Travolta
Suspect ID
57402 33074 46013
Date of violation
May 26, 2026
Time of violation
20:00
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=OQye4xq4z_g

zli

Player
Player
Osoba izdaje naredbu da se udaljim pa mi stavlja pištolj pištolj na glavu gdje moram podignuti ruke i onda me hapsi radi ne suradnje
Svi ostali to gledaju i podržavaju da je sve po zakonu a u biti teški prekršaj jer mi nije dao niti mogućnost niti razlog da se udaljim
Sve u svemu opet ista priča svako radi šta hoće kako hoće jer mu se može jedino ja ne mogu ništa opet i idem u zatvor opet i plaćam kazne opet

Kizule Macakk

Server Administrator
Server Administrator
Prihvaćeno

Razumem RP, ali to što tražite nije nešto što state može da učini, niti je u stvarnom životu tako.
Sugestije o rasterećnju zatvora možete podneti u #suggestions kanalu na zvaničnom Diskordu projekta.

ID 80418 će biti kažnjen za MG (mešanje IC i OOC četa, 19:38 ste rekli FIB-ovcu "da ne možete više da gurate glavu u zvučnike")

FIB Vas je zamolio da se udaljite od njihove stanice. Niste poslušali. Niko nije rekao da podignete ruke. Skripta sama izbaci ponudu za podizanje ruku kad se uperi oružje u nekog.

Na 38:30 snimka je ID 33074 pokazao legitimaciju, ali ste odbili da pogledate. Umesto da iskoristite pravo na poziv kada ste mogli, pravili ste scene i govorili FIB-ovcima da ne znaju da hapse, da ne znaju da rade svoj posao, da gorih od njih nema itd.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom