Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
0000
Players nickname
ibro_evil
Suspect ID
0000
Date of violation
Jun 25, 2027
Time of violation
00:00
Proofs
https://youtu.be/

Teo Crnii

Player
Player
Brat moj od Tonija oce pov cjelog eventa brate brisi dok nije kasno sramotis se sa cinjenicom da mislis da Toni cituje hahahah

Garfild

Player
Player
Toni Verceti, nisam znao da se ovakvim pomagalima pomazes, uzas. Tuga, cemer, jad. Stvarno nije uredu da to radis. Pored toliko nemackih citera sad imamo i tebe. Pa kuda ide ova danasnja generacija. Ako ti zatreba neka pomoc u vezi necega u zivotu tu sam ali nemoj da koristis pomagala. Tako da kazem da je njegova desna ruka Pavle Creed sto verovatno takodje cituje tako da i njega da proverite. Ako ne cituje pomaze citerima sto je strogo kaznjivo na ovom PRELEPOM projektu. Ko se ne slaze, ne mora. Cao.

Text made by - Garfild (Sigmica( 54446)) Boss

Toni Vercetti

Dani prolaze, ja tebe često sjetim se....
Player
Hahaahhahahahahahahhaha, za sto tocno pov req? stojis na 1 hit revom a 2 ljudi te ispušalo? E moj Ibro...

Last edited:

Pavle Creed

Player
Player
Toni Verceti, nisam znao da se ovakvim pomagalima pomazes, uzas. Tuga, cemer, jad. Stvarno nije uredu da to radis. Pored toliko nemackih citera sad imamo i tebe. Pa kuda ide ova danasnja generacija. Ako ti zatreba neka pomoc u vezi necega u zivotu tu sam ali nemoj da koristis pomagala. Tako da kazem da je njegova desna ruka Pavle Creed sto verovatno takodje cituje tako da i njega da proverite. Ako ne cituje pomaze citerima sto je strogo kaznjivo na ovom PRELEPOM projektu. Ko se ne slaze, ne mora. Cao.

Text made by - Garfild (Sigmica( 54446)) Boss
- aura

Status
Not open for further replies.
Top Bottom