Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
84297
Players nickname
Bozidar Majstorovic
Suspect ID
40544
Date of violation
May 27, 2026
Time of violation
3:19
Proofs
https://youtu.be/ueDuvfXGlac?si=-bYpSlJMeFaG8rKG

Teki Pasoje

Player
Player
Ovo nije pocetak situacije ako jeste kaznite ga za 6.15,mislim da ovde treba duzi pov
srdacan pozdrav.
nazalost nemam deo gde sam brojao ali mislim da ne treba duzi pov sa obzirom na to sta ti radis u ovom klipu zao mi je sto ces biti kaznjen samo 180 min verovatno cu i ja ali mi je bitno da i ti malo ispatis inace nemam deo gde si doso i busio gume kolima ispred stanice i psovao sve zivo na mom mrtvom telu tkd zelim ti sve najgore a za kazne cemo videti kako ce ko dibiti

Milos Zemunac

Player
Player
Iskreno smatram ovo totalno neozbiljnom prijavom kako kacis snimak gde prvi radis 6.15 ja sam samo prisao da vas pozdravim a posto je bilo kasno vi ste se nakrucili na mene ja sam pitao sta ima momci sto ste besni i krenuli da me pucate vas trojica i psujete gde sam ja vas poceo da gazim tako da smatram ovo totalno nepotrebnim ali neka administratori odluce

Teki Pasoje

Player
Player
Iskreno smatram ovo totalno neozbiljnom prijavom kako kacis snimak gde prvi radis 6.15 ja sam samo prisao da vas pozdravim a posto je bilo kasno vi ste se nakrucili na mene ja sam pitao sta ima momci sto ste besni i krenuli da me pucate vas trojica i psujete gde sam ja vas poceo da gazim tako da smatram ovo totalno nepotrebnim ali neka administratori odluce
kako god ti kazes taj prvi deo tvoje izjave je potpuno laz a s obzirom na to da nema snimak toga ostace da je to laz a ostatak ce sam snimak da objasni

Luka Cortes

Server Administrator
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza, odlucio sam prihvatiti ovu zalbu

ID 40544 ce biti kaznjen za Vehicle Deathmatch (VDM)

Status
Not open for further replies.
Top Bottom