Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Your ID
172922
Players nickname
turta gold
Suspect ID
58430//// 134865
Date of violation
May 26, 2026
Time of violation
2026-05-26
Proofs
https://youtu.be/s-A06ACTuFw

turta

Player
Player
Bugün aynı polis memuru beni üçüncü kez sebepsiz yere götürüyor. Bana kin besliyor ve bana çok zarar veriyor. Videoda da gördüğünüz gibi, bizi sebepsiz yere götürüyor. Lütfen bana yardım edin, zararın tahmini değeri 1 milyon dolar. Bu tür polis memurlarına tahammül edemeyiz. And if you noticed, say hello to the forum for me!

turta

Player
Player
Bugün aynı polis memuru beni üçüncü kez sebepsiz yere götürüyor. Bana kin besliyor ve bana çok zarar veriyor. Videoda gördüğünüz gibi, bizi sebepsiz yere götürüyor. Lütfen bana yardım edin, zararın tahmin değeri 1 milyon dolar. Bu tür polis memurlarına tahammül edemiyoruz. Ve eğer fark ettiyseniz, foruma benden merhaba deyin!

turta

Player
Player
Bugün aynı polis memuru beni geçerli bir sebep olmaksızın üçüncü kez gözaltına aldı. Bu durum kişisel taciz sınırını aştı ve kasıtlı olarak oyun deneyimimi mahvediyorlar.

Dahası, geçerli bir silah ruhsatım olmasına rağmen, sunucu kurallarını ve rol yapma mantığını tamamen göz ardı ederek kasten bana ceza kestiler. Video kanıtında da görebileceğiniz gibi, bizi hiçbir haklı sebep olmadan tutukluyorlar.

Bu davranış bana yaklaşık 1.000.000 dolarlık maddi kayba neden oldu. Sunucuda bu tür zehirli davranışlara ve güç oyunlarına müsamaha göstermemeliyiz. Yönetimden kayıtları/kanıtları incelemesini ve bu oyunculara gerekli yasaklama/cezayı vermesini rica ediyorum.

Zamanınız ve yardımınız için teşekkür ederim.

turta

Player
Player
03:15 - Haksız tutuklama
02:30 - Polis her şeye rağmen ceza kesiyor
01:10 - Silah ruhsatımı gösteriyorum

Top Bottom