Igrac kaze ,,ne mogu da banuju koliko mozemo da napravimo pa navodi imena a i trigger spominje.Sticice POV kad se aplouda
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!decko nije bitno to spomenuo si da ne mogu da banju klk mozes da napravis a sacu te kacim i za forum evade
brate sta si zapeo za pc check rekao si ponavljam jer dovoljno pameti nemas da razumes REKAO SI I TO NEMA DA SE VIDI NA PCC a vec si pao mura cash 6853 pominjes trigger i kako mozes da pravis nalogena tvoju zalost bice odbijeno i receno nedovoljno dokaza ez moze pc check slobodno vec sam proso jedan
tako je samo sto ja ne evejdam mogu admini da pogledaju sve i da me pcc jer cu proci jer ne cheatujembrate sta si zapeo za pc check rekao si ponavljam jer dovoljno pameti nemas da razumes REKAO SI I TO NEMA DA SE VIDI NA PCC a vec si pao mura cash 6853 pominjes trigger i kako mozes da pravis naloge
ovaj jale je nemocan bez svoje curice koja mu cituje i tako lome serverkaze prosao pc check
svaka mu dala onome tko ga je pc checkao
i ovaj mali koji je dobio ban jer nema cjeli pov
Approved - pov req | 89762
zelim pov zato sto je momak usao i izasao van sfere kada je ubio igraca id 78176 da se ode najest mesa i da dokazem adminu da je u krivu gdje mi je odbacio zalbu. pocinjem sumnjat da admin ima prijateljske odnose sa igracem id 89762 zbog odbijene zalbe. Rejected - P.DOG.1.11 | 90751 89762gta5grand.com
eno ga igra sa njim, koga boli kurac i dalje igra.
budimo realni, bez cita i bez timanja mogu da mi drze crveni tepih kada ulazim u grand
na koga si tolko pametan vas 8 u getu da sam ja bio tu pored usrali bi vas ko nista i onda bi opet plakali cit cit al jbg kad je neko najjaci pucac naravno da ce da govore cheatovaj jale je nemocan bez svoje curice koja mu cituje i tako lome server
maloprije kad je mislav bio u demorganu jale bezruk postao
na koga si tolko pametan vas 8 u getu da sam ja bio tu pored usrali bi vas ko nista i onda bi opet plakali cit cit al jbg kad je neko najjaci pucac naravno da ce da govore cheat
Sa citom * i prestani spsmari za pcc sve je na povuna koga si tolko pametan vas 8 u getu da sam ja bio tu pored usrali bi vas ko nista i onda bi opet plakali cit cit al jbg kad je neko najjaci pucac naravno da ce da govore cheat
opusti se ja nez ko je ovde proso pcc kratka gng cuti leba ti ti nekom kazes da nema ruke pa bilo bi 100-0 za mene da igramo arenu full listao bi te ko iz pickeSa citom * i prestani spsmari za pcc sve je na povu
Da jer si citeropusti se ja nez ko je ovde proso pcc kratka gng cuti leba ti ti nekom kazes da nema ruke pa bilo bi 100-0 za mene da igramo arenu full listao bi te ko iz picke
pa kako sam onda proso pc check ako imam cheatove onda bi valjda pao?Da jer si citer
MALOPRE SI BAN DOBIO TISINApa kako sam onda proso pc check ako imam cheatove onda bi valjda pao?
Opsuteno nisam ja nego Nemanja. Nije tesko vratiti seMALOPRE SI BAN DOBIO TISINA