Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved Leader za Bloods Street Gang | Aleksa Kennedy

Status
Not open for further replies.

Aleksa902

Leader
Leader
Informacije

Vaše ime u RL: Aleksa
Vaše godine: 15
Vremenska zona: GMT+2
Prosječna aktivnost na dan: 4h - 8h
Vaš Diskord: aleksa279
Vaše Ingame ime: Aleksa Kennedy
Vaš ID: 89866

1. Lider za The Bloods Gang...

2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije?

2.1 Na serveru ne igram dugo ali sam jako napredan i smatram da bih mogao voditi perfektno.Dobro poznajem pravila i način rada servera. Znam kako organizacija treba da funkcioniše da bi bila aktivna, disciplinovana i bez nepotrebnih problema sa administracijom.

2.2 Ne planiram da organizaciju gradim od nule nakon dobijanja lidera. Već imam spremnu ekipu ljudi sa kojom igram od pocetka. Pored toga, imam HC tim i turf team koji može održavati disciplinu i aktivnost organizacije tokom cijelog dana, čak i kada nisam online.

2.3 Moj cilj nije da članovi samo sjede u HQ-u i čekaju platu. Želim organizaciju koja će svakodnevno praviti kvalitetan RP kroz različite akcije, pljačke, talačke situacije, turfove i konstantno prisustvo na ulici. Takođe planiram sistem nagrada za članove koji se najviše trude oko organizacije, aktivnosti i grafita.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji

3.1 Smatram da je jedan od najvećih problema među bandama loša komunikacija i toksično ponašanje. Kod mene će važiti stroga pravila ponašanja kako bi atmosfera u organizaciji bila ozbiljna i korektna prema svim igračima.

3.2 Tokom akcija će se poštovati hijerarhija i naređenja HC-a. Neće biti spama preko radija niti prekidanja komunikacije tokom važnih situacija. Članovi koji ne budu poštovali pravila organizacije snosiće odgovarajuće posljedice.

3.3 Napredovanje u organizaciji neće zavisiti od prijateljstva ili poznanstava. Svaki član će svoj rank morati zaslužiti aktivnosti, lojalnošću i doprinosom organizaciji kroz različite aktivnosti.

3.4 Planiram da svaki HC član bude zadužen za određeni dio organizacije kako bi sve bilo bolje organizovano. Jedni će pratiti grafite, drugi turfove, a treći akcije i aktivnosti članova, kako bi organizacija uvijek bila maksimalno aktivna.

Rankovi:

13. Leader
12. Co-Leader
11. Turf Team Leader
10. O.G.
-------HC-------
9. Turfer
8. Graffiti Team Leader
7. Shot Caller
6. Guard
5. Grafitti Team
4. Street Runner
3. Young Thug
2. Newbie
1. Suspend

P.S : Imam aktivnu aplikaciju za admina koju povlacim

Matej Angel

Server Administrator
Server Administrator
Čestitamo!
Pozvani ste na interviju za organizaciju Bloods koji će se održati u petak 29.05.2026. sa početkom u 19:00h. Budite u čekaonici na GrandRP Discordu 5 minuta pre početka. Ako imate nekih zabrinutosti oko intervjua, kontaktirajte me preko discorda.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom