Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
45377
Players nickname
Amar Ashford
Administrators nickname
James Ivanov
Date
May 27, 2026
Time
21:39
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/1347247/#post-4675310

Amar Purplehaze

Player
Player
Postovani Aldine dobio sam ban za CL 3 Warna sto smatram da je Admin pogresio desilo se tako da sam bio uhapsen i dosli su Gospoda iz GOV i hteli me Prebaciti u Samnicu sto upopste nemaju razloga navedeno na zalbi koji me je lik okacio da sam koristio telefon dok sam bio u celi sto uopste nije istina ja sam se njemu zbagao i bio celo vreme u animaciji kao da sam koristio telefon onda mi je doso i reko da spustim telefon i da stanem uz zid onda sam mu reko da nesmara i da se odali od moje celie i popeo sam se na krevet tako da me nemoze vezati i doze drugi Gospodin i tejza me i ja tu uradim F1 jer su navedeno rekli da me zele prebaciti u drugu celiu aa ja im nisam vereo i sam sam se prebacio u durgu celiu onda isti taj gospodin je doso opet do mene i reko mi da stanem opet uz zid onda mi je uso u celiu dok sam stojo na krevetu leza su mi bili okrenuti prema zidu i mene gospodin veze prekrsio je pravilo ( PG ) onda me je nosio do samnice i odvezao me je i ja sam poceo da trcim tako da me nemoze opet vezati onda je pozvao admina pod imenu ( Andrija Toske ) on je speco onda sam usao u neku sobu i stojo iza vrata tako da nemoze uci ovaj iz GOV-a da me veze i onda me je kroz vrata vezo i ja puknem opet CL jer sam se iznerviro i dobijem warn + Jail za CL 180min posle 3 sata sam pusten iz Jaila i nastavio RP onda pogledam forum i vidim da sam okacen za CL za istu tu situaciju i dobiem Ban na 7 Dana sa razlogom CL + 3 Warna. Smatram da je admin donio pogresnu odluku zamolio bih da Aldin pogleda bolje ovu zalbu. Medzutim Gospodin koji je prekrsio pravilo PG nije Kaznjen za to pravilo smatram da je admin Korumpiran jer se jasno videlo kako Gospodin krsi to pravilo i nije dobio Jail. Zamoleo bih da se obrati paznja na Admina :)

Evo link zalbe gde sam dobio Ban

Lp Amar Ashford

Ugodan Ostatka dana

Poruka za Aldina
Bajram šerif mubarak olsun ❤️

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Odbijeno

Oba warna za CL su dva razlicita puta gdje si tokom rp-a u zatvoru napustio igru
A prije ta 2 warna dobio si warn za GP6.15
Kazna je ispravna

Status
Not open for further replies.
Top Bottom