u povu se vidi kako mladi i neiskusni policajac koristi tazer u sred pucnjave...
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Nisi bio tu na pocetku situacije ne znas ti sta se desavaKakav duzi pov bato na snimku se vidi da me lik tejzuje dok se pucamo a niko od mojih nije ziv… i vise nego dovoljno na ovom snimku
HAHAHAHAHAHHA DRUZE PUCAS NA MENE TEJZEROM DOK SE TI I JA PUCAMO I TI MENI KAZES DA JA NISAM BIO TU PA DRUZE CIME SE TI DROGIRASNisi bio tu na pocetku situacije ne znas ti sta se desava
Pokusao sam da pobegnem al nmg + imao sam samo tejzer u inventoriHAHAHAHAHAHHA DRUZE PUCAS NA MENE TEJZEROM DOK SE TI I JA PUCAMO I TI MENI KAZES DA JA NISAM BIO TU PA DRUZE CIME SE TI DROGIRAS
Sta mene boli kurac sta si ti imao u inventori, pravilo si prekrsio, bices kaznjen i kraj price. Ne smes tejzer da koristis u pucnjavi+
Pokusao sam da pobegnem al nmg + imao sam samo tejzer u inventori
Nije bila pucnjava dok nisi ti dosao zato kazem duzi povSta mene boli kurac sta si ti imao u inventori, pravilo si prekrsio, bices kaznjen i kraj price. Ne smes tejzer da koristis u pucnjavi
PA DRUZE I KAD JE KRENULA PUCNJAVA TI SI OPET TEJZEROM HAHAHAAHAHAHAANije bila pucnjava dok nisi ti dosao zato kazem duzi pov![]()
nema potrebe za duzim povom dovoljno je ovde da se vidi za sta i jesi okacen xDJa zahtevam od administracije da zatrazi duzi pov hvala