Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
  • PLEASE PAY ATTTENTION

Before making complaint with a prefix for curator of the project please read these rules.
    1. Make complaint only in case if you already posted for high admins and they did not help you.
    2. Complaints for curator of the project ONLY for management level complaints. You can't appeal your warning or 7 days ban. You can appeal only permanent or long-term bans.

Thank you for attention! (c) Mazhor Pluxury
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
546399
Players nickname
Mia Akg
Administrators nickname
Mike Tank
Date
Apr 19, 2026
Time
00.00
Proofs
I have no proof.

mia akg

Player
Player
İsim - Wurzel Kerem
Afiş - Mike Tank
Yasaklandı - Mia AKG
Yasaklama Tarihi - 19.04.2026
Yasaklama Saati - 00.00
Merhaba, ben oyuncu Wurzel Kerem. 18.03.2026 tarihinde akşam saatlerinde arkadaşımla oyun oynuyordum. Daha sonra arabayla gezerken bir kilisenin önünden geçtik ve bir düğün olduğunu gördük. Arkadaşımla birlikte kiliseye girdik ve evlenen çifti izlemeye başladık. Ardından düğünden birisi bize yumruk attı ve biz de karşılık verdik, bunun üzerine yönetici bizi hapse attı. Hapiste bir süre kaldıktan sonra oyunu bırakmak zorunda kaldım. Ertesi gün hesabıma giriş yaptığımda yasaklandığımı fark ettim. Sebepsiz yere yasaklanmıştım. Ana hesabım ve ikinci hesabımın şifreleri aynı olduğu için otomatik olarak ikinci hesabıma yönlendirildim. Yasaklandıktan sonra ilk hesabıma giriş yapmayı denedim ama başaramadım. Bunu arkadaşıma anlattığımda, arkadaşımın iznim olmadan hesap şifrelerime eriştiğini ve ben üniversitedeyken oyunu oynayamadığım sırada hesabıma giriş yaptığını söyledi. Bunu sadece kendi hesapları yasaklandığı için yapıyormuş. Hesabımda bir süre oynadıktan sonra ilk hesabım yasaklandı ve bunu bana daha sonra söyledi. Aslında demek istediğim, hile yaptığım için yasaklanıyorum, ama böyle bir şey hiç olmadı ve ana hesabım da aynı anda yasaklandı, yani hiçbir şeyden suçlu değilim. Oyunu kurallara göre oynuyordum ve hiçbir sebep yokken hile kullandığım için yasaklanıyorum. Hesabım yasaklandığında oyunda bile değildim. Demek istediğim, haksız yere yasaklandığımı düşünüyorum ve yasağımın kaldırılmasını istiyorum. Gerekli işlemlerin yapılmasını saygıyla rica ediyorum.
Teşekkür ederim

Jonny Odds

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Rejected

Complaint is in foreign Language or contains foreign Language in Proofs and does not follow format.
Appeals and Complaints in FL or containing FL cannot be considered.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom