Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
38357
Players nickname
Nora Kennedy
Administrators nickname
Kizule Macakk
Date
May 24, 2026
Time
00:00
Proofs
https://youtu.be/g7Uxf4Lvosk?si=zFqQHhXlHrbj-Nbi

Nora Cortes 38357

Player
Player
Zalim se na administratora zbog pogresno donesene odluke koja me ostetila utisanjem. Posto ulazim u igru samo danima blizu vikenda i vikendom nisam primetila da sam dobila mg pa se tek sad zalim jer pored silnih obaveza ne igram toliko cesto.

Na samom povu za koji sam okacena nisam umesana u samo hapsenje vec prilazim do kolega jer sam u lspdu i pitam ih da li je lice ponovo pljackalo kucu. Jer radim u lspdu kao sto sam rekla i redovno ga vidjam u docu U ISTOM ODELU kako čami i kad god bih prisla i pitala ga sto si ovde rekao bi pljacka kuce. Ja ni u jednom trenutku ne govorim kako sa sigurnoscu znam da je pljackao kucu ili da je to Mile Travolta vec mi kolege samo potvrdjuju da je lice hapseno zbog pljacke kuce. Smatram da ovde ne krsim MG pravilo jer nisam mesala ic i ooc nego zapamtila njegovo noseno odelo sto moze biti naprimer prepoznatljiva fam odeca koju valjda smemo pamtiti.

Ako to ne moze onda moja greska vi procenite, ali bas mislim da nije u redu da se uvazava sve sto ovaj lik kaci koji je forum warior i da ja sad nmg rpati 2 sata zbog cega i samo dolazim na server. Sami mozete videti da nikad nisam prethodno kacena a da imam poprilicno sati i mali ID kao i da nemam prekrseno failrp pravilo i da uzivam u ovom projektu…

Status
Not open for further replies.
Top Bottom