Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Omer Verstappen

Player
Player
Informacije
1. Vaše ime IRL: Bakir
2. Vaše godine: 18
3. Vremenska zona: UTC+2
4. Prosjek online po danu: 4-7H
5. Vaš Discord: bakefresh
6. Vaše ingame ime: Bake Freshh
7. Vaš ID: 66079

1. Lider za... The Ballas Gang

2. Zašto želite biti Lider ove organizacije? (Navedite tri razloga)

2.1The balas gang je jedan od pet gengova u gradu. Vec mesecima je ovaj gang zapusten od stane predhodnih lidera koji nisu vodili organizaciju kako treba. The Ballas Gang je bio nekada onaj koji se pitao, a ja bih zelio da ga vratim tamo gdje je i bio.

2.2Nikada do sada nisam bio lider crime, volim da se pucam, i dosta sam dobar u tome. Ova organizacija je prava prilika da se dobro zabavimo, radimo, osvajamo. Uz pomoc high comand i turf tima, mislim da cemo to i ostvariti.

2.3 Zadnjih par mjeseci crime je zaostao. Neuspjele talacke, pljacke, neodbranjene racije... State je dominirao! Kao lider doveo bih i obucio bi ljude koji bi bilo sposobni da rade svoj posao i da vrate crime na vrh.

3. Vaši saveti za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji

3.1 Akcije
-Svaki dan bih organizovao vise akcija popud talackih i pljacki GS i 24/7. Svaka akcija bi bila posebno prostudirana i dovedena do savrsenstva, svaki covjek bi morao znati kako i sta treba da radi. Posebne taktike bi se razvijale koje state nebi ocekivao.

3.2Kriterijumi
-Kao sto uvijek kazem svaki clan koji bi htio da udje bi bio ispitan pravila grada, pored toga za ulazak bi bilo potrebno minimalno 14 godina OOC. Sa ovim bih zelio da postignem da imam sto vise zrelijih ljudi u organizaciji kojima bi se moglo lakse objasniti sve taktike i obaveze koje imaju.

3.3High/Turf team
-Imam veoma dobar i jak HC tim koji ima iskustva i koji moze da drzi organizaciju. Pored HC tima imam i Turf tim koji sam licno birao svaki covjek je odlican, imam puno poverenje u njih.

4. Rankovi
13-Leader
12-Co-Leader
11-Commander
10-Getto Team
9-Turfer
8-Getto Cleaner
7-OG
6-Guard
5-Hitman
4-Street Runner
3-Newbie