Informacije
1. Vaše ime IRL: Luka
2. Vaše godine: 18
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosjek online po danu: 7h
5. Vaš Discord: kaparaaz
6. Vaše ingame ime: Bill Delflores
7. Vaš ID: 12165
Dodatne informacije
1. Lider za.....
National Guard
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
ISKUSTVO
2.1 Iskustvo i poznavanje sistema: Zeleo bih postati lider zato sto sam jedan od boljih kandidata za ovu poziciju. Igram ovu igru vec 4-5 godina, bio sam admin, kurator i znam kako sve funkcionise. Bio sam HC u svim organizacijama, ilegalnim i legalnim.
LJUDSTVO
2.2 Ljudstvo nece biti problem. Vec imam osmisljenu ekipu koja ce da sve drzi pod kontrolom, bilo to ammo runnovi, patrole ili svakakve druge aktivnosti. Momci stalno aktivni i spremni na duznost.
OZBILJNOST
2.3. Zelim biti lider jer smatram da prosli NG lideri nisu shvatali ozbiljno ovu organizaciju i ja planiram da to promenim maksimalnom ozbiljnoscu i aktivnosti.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
1. Vaše ime IRL: Luka
2. Vaše godine: 18
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosjek online po danu: 7h
5. Vaš Discord: kaparaaz
6. Vaše ingame ime: Bill Delflores
7. Vaš ID: 12165
Dodatne informacije
1. Lider za.....
National Guard
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
ISKUSTVO
2.1 Iskustvo i poznavanje sistema: Zeleo bih postati lider zato sto sam jedan od boljih kandidata za ovu poziciju. Igram ovu igru vec 4-5 godina, bio sam admin, kurator i znam kako sve funkcionise. Bio sam HC u svim organizacijama, ilegalnim i legalnim.
LJUDSTVO
2.2 Ljudstvo nece biti problem. Vec imam osmisljenu ekipu koja ce da sve drzi pod kontrolom, bilo to ammo runnovi, patrole ili svakakve druge aktivnosti. Momci stalno aktivni i spremni na duznost.
OZBILJNOST
2.3. Zelim biti lider jer smatram da prosli NG lideri nisu shvatali ozbiljno ovu organizaciju i ja planiram da to promenim maksimalnom ozbiljnoscu i aktivnosti.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
3.1.3 Vojna Policija i Airsupport (VP)
Aktivnosti: Odrzavanje reda i bezbednosti u vojnoj bazi, kontrola discipline i reagovanje tokom incidenata.
Pravila: Poštovanje pravila servera i internih procedura; delovanje po naredjenju i RP standardima.
Obuka: Pripadnici su obuceni za patrole i krizne intervencije. Kao lider, nadgledam njihov rad i vodim obuke.
Poboljsanja: Fokus na strožu disciplinu i stalnu edukaciju radi veće efikasnosti organizacije.
AIR SHOW
Planiram grupu specijalno treniranih pilota obuciti za specijalni event, air show.
Vojna parada
Pokazivanje moci vojske paradom kroz grad, konvoj svih vojnih vozila i blinda.
RANKOVI
30. General
29. Zamenik Generala
28. General-Potpukovnik
27. General-Major
26. Brigadni General
25. Nacelnik VP
24. Porucnik
23. Potporucnik
22. Supervizor
21. Unutrasnja Kontrola
20. Vodja Air Support
19. Veteran
18. Stariji Kobra
17. Kobra
16. Mladji Kobra
15. Regrut kobre
14. VP III
13. VP II
12. VP I
11. Regrut VP
10. Stariji Pilot
9. Mladji Pilot
8. Stariji Vojnik
7. Vojnik
6. Mladji Vojnik
5. Vojnik-Regrut
4. Vojnik-Obuka
3. Razvodnik
2. Regrut
1. Suspend
Hvala na citanju.
Pravila: Poštovanje pravila servera i internih procedura; delovanje po naredjenju i RP standardima.
Obuka: Pripadnici su obuceni za patrole i krizne intervencije. Kao lider, nadgledam njihov rad i vodim obuke.
Poboljsanja: Fokus na strožu disciplinu i stalnu edukaciju radi veće efikasnosti organizacije.
AIR SHOW
Planiram grupu specijalno treniranih pilota obuciti za specijalni event, air show.
Vojna parada
Pokazivanje moci vojske paradom kroz grad, konvoj svih vojnih vozila i blinda.
RANKOVI
30. General
29. Zamenik Generala
28. General-Potpukovnik
27. General-Major
26. Brigadni General
25. Nacelnik VP
24. Porucnik
23. Potporucnik
22. Supervizor
21. Unutrasnja Kontrola
20. Vodja Air Support