Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Bane Pavlovic

Player
Player
1.Vaše ime u RL: Luka

2.Vaše godine: 16

3.Vremenska zona: GMT + 1

4.Prosječna aktivnost na dan: 5-8sati

5.Vaš Diskord:leg1y4

6.Vaše Ingame ime: Bane Pavlovic

7.Vaš ID: 72795
Dodatne informacije:
1.Lider za The Families Gang:

2.1Dugogodišnje RP iskustvo i razumevanje ghetto kriminala
Imam veliko iskustvo u RP-u, posebno u kriminalnim organizacijama, gde sam naučio kako funkcionišu bande i odnosi među članovima. Razumem razliku između kvalitetnog i neozbiljnog RP-a i trudim se da uvek održim realnost u igri. Kao lider Families organizacije, moj cilj je da budemo jedna od jacih organizacija.
2.2Organizacione i liderske sposobnosti
Smatram da imam sposobnost da vodim veću grupu ljudi na kvalitetan način. Kao lider, fokusirao bih se na turfove, poštovanje pravila servera i jasnu podelu uloga unutar organizacije. Uveo bih aktivne rankove sa odgovornostima, redovne sastanke, nedaljne bonuse za najaktivnije članove i planiranje akcija, kako bi svaki član znao svoju svrhu i imao priliku za napredovanje.
2.3Razvoj dugoročne i kvalitetne RP priče
Moj cilj nije samo kratkoročna dominacija kao organizacija, već dugo i uspesno postojanje organizacije. To uključuje razvoj konflikata sa drugim bandama, širenje teritorije, pravljenje saveza i unutrašnje RP situacije koje daju napredak organizaciji. Želim da Families organizacija bude prepoznata kao ozbiljna, kvalitetna i aktivna organizacija koja doprinosi celokupnom RP okruženju na serveru

3. Vaši saveti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.

1.Moj Turf team ce imati svojeg vodjiu kojice da odlucuje ko ce da bude u njegovom timu.
2.Svake nedelje bi naprabio bonus za najaktivnijeg clana moje organizacije.
3.Svaki clan koji zelida se ucclani u bandu, procice ispitivanje pravila servera.
4.U Bandi nebi bilo ni malo Toxicnosti, u suprotnom clan koji je Toxican bice kaznjn.
5.U dogovoru sa drugim Banda bi pravili zajedno akcije.
Rankovi:
1.Na odsustvu
2.Klosar
3.Ghetto boy
5.Lerdy
6.Grafit team
7.Ghetto Cleaner
8.Grafit team leader
9.Turfer
10.O.G Boy
-----HC----
11.Burazer