Informacije
1. Vaše ime IRL: Teodor
2. Vaše godine: 18 godina
3. Vremenska zona: GMT +2
4. Prosjek online po danu: 4-5 aktivnih sati.
5. Vaš Discord: cicibtw
6. Vaše ingame ime: Liam Goat
7. Vaš ID: 2520
Dodatne informacije
1. Lider za: EMS ( Emergency Medical Service )
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje):
1. Iskustvo i poznavanje organizacije
Dugogodišnji sam igrač na serveru i imam veliko iskustvo u vođenju organizacija. Bio sam zamenik u mnogim organizacijama, uključujući i EMS, zbog čega veoma dobro poznajem način rada, pravila i obaveze koje ova organizacija nosi. Smatram da svoje znanje mogu iskoristiti kako bih dodatno unapredio rad EMS-a.
2. Liderstvo i organizacija
Tokom svog vremena na serveru vodio sam mnogo različitih aktivnosti i događaja unutar organizacija. Znam kako da organizujem članove, održavam disciplinu i stvorim pozitivnu atmosferu u kojoj će svi članovi moći da napreduju. Kao lider, trudio bih se da EMS bude aktivan, profesionalan i dobro organizovan. Ukljucujuci i to da nisam nikad bio lider.
3. Želja za napretkom EMS-a
Želim postati lider EMS-a jer verujem da mogu doprineti razvoju organizacije kroz svoje iskustvo, odgovornost i posvećenost. Imam dovoljno znanja da obučavam nove članove, rešavam probleme unutar organizacije i održavam visok nivo roleplay-a. Moj cilj je da EMS bude jedna od najkvalitetnijih i najaktivnijih organizacija na serveru.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
Moj savet za poboljšanje RolePlay-a u EMS organizaciji je da se više pažnje posveti edukaciji članova i kvalitetu medicinskog RP-a. Uveo bih redovne obuke za nove članove kako bi naučili pravilne procedure i unapredili svoje RP veštine. Takođe bih organizovao različite scenarije i vežbe kako bi članovi bili spremni za sve situacije na terenu. Smatram da dobra komunikacija, ozbiljan pristup poslu i što realističniji medicinski RP mogu značajno podići kvalitet organizacije i učiniti igru zanimljivijom kako za članove EMS-a, tako i za ostale igrače na serveru. I uveo bih redovne sastanke kako bih nonstop znao kakvi su odnosi izmedju kolega ( clanova moje organizacije ) i sta bih to mogli da unapredimo u buducnosti.1. Vaše ime IRL: Teodor
2. Vaše godine: 18 godina
3. Vremenska zona: GMT +2
4. Prosjek online po danu: 4-5 aktivnih sati.
5. Vaš Discord: cicibtw
6. Vaše ingame ime: Liam Goat
7. Vaš ID: 2520
Dodatne informacije
1. Lider za: EMS ( Emergency Medical Service )
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje):
1. Iskustvo i poznavanje organizacije
Dugogodišnji sam igrač na serveru i imam veliko iskustvo u vođenju organizacija. Bio sam zamenik u mnogim organizacijama, uključujući i EMS, zbog čega veoma dobro poznajem način rada, pravila i obaveze koje ova organizacija nosi. Smatram da svoje znanje mogu iskoristiti kako bih dodatno unapredio rad EMS-a.
2. Liderstvo i organizacija
Tokom svog vremena na serveru vodio sam mnogo različitih aktivnosti i događaja unutar organizacija. Znam kako da organizujem članove, održavam disciplinu i stvorim pozitivnu atmosferu u kojoj će svi članovi moći da napreduju. Kao lider, trudio bih se da EMS bude aktivan, profesionalan i dobro organizovan. Ukljucujuci i to da nisam nikad bio lider.
3. Želja za napretkom EMS-a
Želim postati lider EMS-a jer verujem da mogu doprineti razvoju organizacije kroz svoje iskustvo, odgovornost i posvećenost. Imam dovoljno znanja da obučavam nove članove, rešavam probleme unutar organizacije i održavam visok nivo roleplay-a. Moj cilj je da EMS bude jedna od najkvalitetnijih i najaktivnijih organizacija na serveru.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
Srecno svim kandidatima "Nek najbolji pobedi"
Hvala na pažnji, želim vam prijatan ostatak dana.
Hvala na pažnji, želim vam prijatan ostatak dana.