1.Vaše ime IRL: Miloš
2.Vaše godine: 15
3.Vremenska zona : GMT +1
4.Prosečna aktivnost po danu(Vremenski): 5+
5.Vaš Discord: mishel.obama.2
6. Vaše ingame ime: Dejan Kamenko
7.Vaš ID: 79036
Dodatne informacije
1. Lider za EMS
2. Žašto baš Vi treba da budete Lider ove organizacije?
2.1
Smatram da posedujem dovoljno iskustva, zrelosti i odgovornosti za vođenje EMS organizacije. Tokom svog boravka na serveru upoznao sam način rada državnih organizacija i svestan sam koliko je važno održavati profesionalnost i kvalitetan RolePlay među članovima.
2.2
Aktivna sam osoba koja je spremna da uloži vreme i trud u razvoj organizacije. Kao lider bih se trudio da budem prisutan, da pomažem članovima u njihovom napretku i da održavam disciplinu kako bi organizacija funkcionisala na najbolji mogući način.
2.3
Moj cilj nije samo da vodim organizaciju, već da stvorim prijatnu i profesionalnu atmosferu u kojoj će članovi uživati u svom radu. Želim da EMS bude primer dobre organizacije, kvalitetnog RP-a i međusobnog poštovanja među članovima.
2.Vaše godine: 15
3.Vremenska zona : GMT +1
4.Prosečna aktivnost po danu(Vremenski): 5+
5.Vaš Discord: mishel.obama.2
6. Vaše ingame ime: Dejan Kamenko
7.Vaš ID: 79036
Dodatne informacije
1. Lider za EMS
2. Žašto baš Vi treba da budete Lider ove organizacije?
2.1
Smatram da posedujem dovoljno iskustva, zrelosti i odgovornosti za vođenje EMS organizacije. Tokom svog boravka na serveru upoznao sam način rada državnih organizacija i svestan sam koliko je važno održavati profesionalnost i kvalitetan RolePlay među članovima.
2.2
Aktivna sam osoba koja je spremna da uloži vreme i trud u razvoj organizacije. Kao lider bih se trudio da budem prisutan, da pomažem članovima u njihovom napretku i da održavam disciplinu kako bi organizacija funkcionisala na najbolji mogući način.
2.3
Moj cilj nije samo da vodim organizaciju, već da stvorim prijatnu i profesionalnu atmosferu u kojoj će članovi uživati u svom radu. Želim da EMS bude primer dobre organizacije, kvalitetnog RP-a i međusobnog poštovanja među članovima.
3. Predlozi za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji
3.1
Uveo bih redovne obuke za nove članove kako bi što bolje naučili EMS procedure i način rada.
3.2
Uveo bih sistem pohvala za najaktivnije članove organizacije. Članovi koji se posebno istaknu svojim radom, aktivnošću i ponašanjem bili bi javno pohvaljeni i imali bi veće šanse za napredovanje, što bi dodatno motivisalo sve zaposlene.
3.3
Više bih pažnje posvetio disciplini i profesionalnom ponašanju članova kako bi organizacija ostavila što bolji utisak na serveru.
4.Rankovi:
1.Suspend 48H
2.Suspend 24H
3. Bolničar na obuci
4. Mlađi bolničar
5.Bolničar
6.Stariji bolničar
7.Doktor na obuci
8.Mlađi doktor
9. Doktor
10.Stariji doktor
11.Pilot na obuci
12.Pilot
13.Psihijatar
14.Psiholog
15.Pedijatar
16.Viši psihijatar
17.Viši psiholog
18.Viši pedijatar
19.Hirurg
20.Lab pomoćnik
------HS------
21.Senior Lab tim
22.Doktor zdravlja
23.Senior of Lab director
24.Asistant Lab Diretkora
————HC——--
25. 06|Instruktor
26. 05|Lab Direktor
27. 04|Nadzornik rada
28. 03|Asistent Direktora
29. 02|Zamenik Direktora
30. 01|EMS Direktor
5. Predlog Kodova:
10-1 - Svi zaposlenici se vracaju odredjenu liniju u EMS-u.
10-2 - Negativno.
10-3 - Prekid razgovora na centrali.
10-4 - Pozitivno.
10-5 - Ponovite poslednji prenos.
10-6 - Zanemarite poslednji prenos.
10-7 - Pauza.
10-8 - Povratak sa pauze.
10-20 - Trenutna lokacija?
Kod A - Pad igre
Kod B - F8 i U
Hvala na čitanju moje aplikacije i srećno ostalim kandidatima!