Informacije:
2.Zasto želite biti lider ove specifične organizacije? (Tri razloga uz objašnjenja
•
Cilj mi je da članovima omogućim ozbiljan i disciplinovan RP, uz striktno poštovanje svih serverskih pravila. Fokus će biti na vojnoj strukturi, komandnom lancu i preciznoj kordinaciji tokom svake akcije.
Uvođenje boljega RP kao i u stvarnom životu na treninzima bi se radili sklekovi,trbušnjaci itd... na obukama bi se obučavali piloti i tenkisti
3.2 Jasna hijerarhija i disciplina
Jasna komanda čim lider kaže tamo taj član NG-a ide tamo svaki vojnik mora znati koja je njegova odgovornost i zaduženost
3.3 Bolja komunikacija i timski rad
Unapređenje komunikacije tokom akcija komunikacija je najbitnija tko bude bolje komunicirao preko radio veze može dobiti veći rank.Timski rad je isto dosta bitan tokom akcija naprimjer da se sluša General i General-zamenik jer su te dvije osobe najbitnije da ako tkoga rani ako se može da drugi vojnik priskače i reanimira ga to bi bijo timski rad
Uslovi za NG:
Mininum 12 Godina OOC
Cist Dosije
Bez Tetovaca na Licu ili Sakama
Dobro poznavanje pravila grada
Mininum 6 Godina IC
Dozvole: Vozacka Dozvola Dozvola za vazdušni prevoz Dozvola za vodeni prevoz i Zdravstveno osiguranje
Zadužena za čuvanje vojne baze i ulaza.Mora paziti na ponašanje drugih vojnika i svakih 30 minuta okružiti oko vojsne baze zbog sigurnosti
4.2 STJ – Specijalna Taktička Jedinica
Specijalna Taktička Jedinica namenjena za krizne situacije, talačke krize, intervencije visokog rizika i podršku u velikim akcijama
4.3 LTJ – Logističko-Transportna Jedinica
Odgovorna za organizaciju i obezbeđenje konvoja, transport vojnika,municija,oružja i ostale opreme
4.4 VJ – Vazdušna Jedinica
Vazdušna Jedinica je zadužena za čuvanje vojne baze iz zraka i za prevoz vojnika na hitne akcije
Rankovi:
Kodovi:
10-1 Svi koji su na dužnosti moraju doći na liniju komandne točke (u barakama)
10-2 Negativno
10-3 zaustavljanje daljnjeg komuniciranja na radio!
10-4 Potvrđeno/Primljeno
10-5 Ponovi zadnji prijenos
10-6 Zanemari zadnji prijenos
10-7 Prijava pauze
10-8 Povratak sa pauze
10-10 Pucnjava u toku!
10-14 Specijalna uniforma
10-20 Trenutna lokacija
10-21 Stanje situacije
10-33 Potrebna hitna podrška!
10-99 Situacija završena
Status 1 Prijava na dužnost
Status 2 Odjava sa dužnosti
Kod A - Pukla igrica
Kod B - Reset Mikrofona (F8 + U)
Hvala na čitanju poštovana Administracijo
- Vaše ime IRL: Karlo
- Vaše godine: 15
- Vremenska zona: UTC+1
- Prosjek online po danu: 7+sati dnevno
- Vaš Discord: karloescobar
- Vaše ingame ime: Karlo Eskobar
- Vaš ID: 84871
2.Zasto želite biti lider ove specifične organizacije? (Tri razloga uz objašnjenja
•
2.1 Plan za kvalitetne i profesionalne RP evente
Kao lider National Guard-a planiram organizaciju realističnih i profesionalnih RP situacija poput obezbeđenja državnih institucija, transporta zatvorenika visokog rizika, obezbeđenja specijalnih konvoja, kontrole vanrednog stanja, kao i podrške drugim državnim organizacijama (PD, FIB).Cilj mi je da članovima omogućim ozbiljan i disciplinovan RP, uz striktno poštovanje svih serverskih pravila. Fokus će biti na vojnoj strukturi, komandnom lancu i preciznoj kordinaciji tokom svake akcije.
2.2 Pouzdana i organizovana jedinica
Kao lider National Guard-a želim realistične i profesionalne akcije želim ljude koji imaju ozbiljnost i disciplinu jer u vojsci je najbitnija disciplina2.3 Iskustvo i liderstvo
Imam iskustvo u RP-u i razumljevanje rada državnih organizacija. Radio sam 3 puta u vojsci i sve znam i razumijem bio sam na svakoj akciji na koju vojska ide i znam RP pravila mislim da bi ja kao lider napravio savršenu organizaciju•3. Savet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji:
3.1 Redovni treninzi i obukeUvođenje boljega RP kao i u stvarnom životu na treninzima bi se radili sklekovi,trbušnjaci itd... na obukama bi se obučavali piloti i tenkisti
3.2 Jasna hijerarhija i disciplina
Jasna komanda čim lider kaže tamo taj član NG-a ide tamo svaki vojnik mora znati koja je njegova odgovornost i zaduženost
3.3 Bolja komunikacija i timski rad
Unapređenje komunikacije tokom akcija komunikacija je najbitnija tko bude bolje komunicirao preko radio veze može dobiti veći rank.Timski rad je isto dosta bitan tokom akcija naprimjer da se sluša General i General-zamenik jer su te dvije osobe najbitnije da ako tkoga rani ako se može da drugi vojnik priskače i reanimira ga to bi bijo timski rad
Uslovi za NG:
Mininum 12 Godina OOC
Cist Dosije
Bez Tetovaca na Licu ili Sakama
Dobro poznavanje pravila grada
Mininum 6 Godina IC
Dozvole: Vozacka Dozvola Dozvola za vazdušni prevoz Dozvola za vodeni prevoz i Zdravstveno osiguranje
4. Jedinice unutar organizacije:
4.1 VP – Vojna PolicijaZadužena za čuvanje vojne baze i ulaza.Mora paziti na ponašanje drugih vojnika i svakih 30 minuta okružiti oko vojsne baze zbog sigurnosti
4.2 STJ – Specijalna Taktička Jedinica
Specijalna Taktička Jedinica namenjena za krizne situacije, talačke krize, intervencije visokog rizika i podršku u velikim akcijama
4.3 LTJ – Logističko-Transportna Jedinica
Odgovorna za organizaciju i obezbeđenje konvoja, transport vojnika,municija,oružja i ostale opreme
4.4 VJ – Vazdušna Jedinica
Vazdušna Jedinica je zadužena za čuvanje vojne baze iz zraka i za prevoz vojnika na hitne akcije
Rankovi:
- 1. Suspenzija 12 h
- 2. Suspenzija 24 h
- 3. Suspenzija 48 h
- 4. Vojni Rok
- 5. Vojnik prve klase
- 6. Mlađi razvodnik( VP )
- 7. Razvodnik ( VP )
- 8. Narednik ( VP )
- 9. Stariji narednik ( VP )
- 10. Štabni narednik ( VP )
- 11. Glavni narednik ( VP )
- 12. Prvi narednik ( VP )
- 13. Potporučnik ( VP )
- 14. Poručnik prve klase ( VP )
- 15. Kapetan ( VP KOMADANT )
- 16. STJ Operativac ( STJ )
- 17. STJ Stariji operativac ( STJ )
- 18. STJ Vođa tima ( STJ )
- 19. STJ Zamenik komandira ( STJ )
- -------HIGH STAFF----------
- 20. STJ Komandir jedinice ( STJ KOMADANT )
- 21. LTJ Operativac ( LTJ )
- 22. LTJ Stariji operativac ( LTJ )
- 23. LTJ Zamenik tima ( LTJ )
- 24. LTJ Vođa tima ( LTJ )
- ------HIGH COMMAND-------
- 25. LTJ Komandir odseka ( LTJ KOMADANT )
- 26. VJ Zamenik komandira
- 27. VJ Komandir tima
- 28. General-major
- 29. General-Zamenik
- 30. General
Kodovi:
10-1 Svi koji su na dužnosti moraju doći na liniju komandne točke (u barakama)
10-2 Negativno
10-3 zaustavljanje daljnjeg komuniciranja na radio!
10-4 Potvrđeno/Primljeno
10-5 Ponovi zadnji prijenos
10-6 Zanemari zadnji prijenos
10-7 Prijava pauze
10-8 Povratak sa pauze
10-10 Pucnjava u toku!
10-14 Specijalna uniforma
10-20 Trenutna lokacija
10-21 Stanje situacije
10-33 Potrebna hitna podrška!
10-99 Situacija završena
Status 1 Prijava na dužnost