Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
7133
Players nickname
Shao_Kahn
Administrators nickname
Aldin_Verstappen
Date
Feb 14, 2026
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/5RYSrDw

Zlotjko158

Player
Player
Poštovana administracijo,

Dugo nisam igrao Grand RP, praktično od početka ove godine. Sada sam ušao na server i video da sam banovan zbog GP 1.1 pravila (prodaja ili deljenje naloga).

Želeo bih da naglasim da niko osim mene nema pristup mom nalogu. Lozinka nije menjana više od godinu dana i nisam davao podatke za prijavu drugim osobama.

Za ban sam saznao nakon što mi je prijatelj, sa kojim sam ranije igrao i bio u istoj familiji (ja sam tada bio lider familije), rekao da je i njegov nalog banovan iz istog razloga. Koliko mi je poznato, ni on nije davao svoj nalog drugim osobama. Njegov ID je 4762.

Takođe bih želeo da napomenem da imam i drugi nalog, ID 7131, koji je moj dozvoljeni alt nalog. Banovan je samo nalog ID 7133, koji mi je ujedno i glavni nalog, dok nalog 7131 nije kažnjen. Zbog toga mi dodatno nije jasno zbog čega je izrečena kazna za GP 1.1, pa bih zamolio da se proveri i taj deo kako bih bolje razumeo šta je dovelo do ove odluke.

Zamolio bih vas da proverite i pojasnite razlog bana, odnosno da li je možda zabeležen neki sumnjiv pristup nalogu ili postoji neki drugi razlog zbog kojeg je došlo do ove kazne.

Jedino objašnjenje koje mi pada na pamet jeste da nemam statičku IP adresu, pa se ona vremenom menjala. Takođe sam povremeno koristio mobilni internet preko SIM kartice, zbog čega sam se prijavljivao sa različitih IP adresa. Osim toga, ne mogu da se setim ničega što bi moglo da bude povezano sa ovim slučajem.

Ukoliko bude potrebno, spreman sam na bilo kakvu dodatnu proveru ili razgovor sa administracijom kako bih razjasnio situaciju.

Hvala unapred na odgovoru i proveri.

Srdačan pozdrav.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom