Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Karlo-315

Player
Player
1. Vaše ime IRL: Karlo
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GMT + 1
4. Prosjek online po danu: 5-8 sati
5. Vaš Discord: karloescobar
6. Vaše ingame ime: Karlo Eskobar
7. Vaš ID: 84871

1. Lider za Bloods.

2.1 Prvi razlog - Vizija razvoja i struktura organizacije

Bloods vidim kao bandu koja ima šanse postat jača i ozbiljnija tako što ćemo imati relističnije akcije ipoštovati pravila probat ćemo čim više realističnije napraviti bandu.
Bloods je za mene banda u kojoj se stječu novi poznanici,disciplina i realistične RP akcije.

2.2 Drugi razlog - Vođenje i posvećenost organizaciji
Bio sam prije u raznim bandama i znam sve kako šta ide bit ću posvećen organizaciji koliko god budem u gradu jer želim da bloods se konačno ojača i postane ozbiljnija banda
2.3 Treći razlog - Standardi kvaliteta i reputacije organizacije

Cilj mi je napraviti jaku bandu nemora niti imati puno članova bitno je da su članovi aktivni i da znaju RP-ati jer ako banda ili neka druga organizacija ne RP-a kako treba onda za mene i to nije prava organizacija.
Bloods smatram jednom pravednom i odgovornom bandom mislim da je Bloods prava banda koja ima neki RP i snagu.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji:

Proces prijema novih članova

Svaki novi član Bloods-a biti će ispitivan osnovna pravila kako nebi biko RP-a koji mislim napraviti u ovoj bandi
članovi će morati imati položen vozački ispit,imati 5 godina u gradu i znati barem osnovna pravila RP-a.

Rankovi:

1. Suspend
2. Mlađi gangster
3. Gangster
4. Diler
5. Block Lider
6. Grafit boy
7. Graffiti Hustler
8. Graffiti Team Leader
9. Turf Blood
10. Turf Team Leader
11.OG