Podnosim ovu žalbu jer smatram da sam oštećen i selektivno kažnjen od strane administratora Kizule Macakk, koji je direktno prekršio osnovno pravilo administracije: Sagledavanje cele situacije pre donošenja presude.
Prihvatio sam svoju kaznu i odležaću demorgan, ali želim da skrenem pažnju na ozbiljan problem u načinu na koji ovaj administrator obavlja svoju dužnost.
Svesno su manipulisali situacijom, izveli prevaru van geta i uvukli me unutra isključivo sa namerom da iskoriste mehaniku "žutog geta" kako bi mi na brzinu oteli skupo oružje. Moje oklevanje da bacim pušku nije bio klasičan Fear RP, već šok i zbunjenost jer sam shvatio da sam žrtva teškog Baitinga i kršenja osnovnih pravila servera od strane te grupe igrača.
Kada sam ga kontaktirao u igri, njegov jedini odgovor je bio: "Ako imaš POV, okači na forum." To je direktno priznanje da ni on sam nema dokaz o početku situacije. Administrator ne sme da deli kazne na osnovu pretpostavki ili istrgnutog konteksta, već mora imati snimak od samog početka inicijacije RP akcije.
Administrator treba da bude ADMINISTRATOR – nepristrasan sudija i zaštitnik pravila servera! Ne sme da se ponaša kao mafijaš koji štiti određeni deo igrača, dok drugi deo selektivno i po kratkom postupku baca u zatvor. Žmurenje na Baiting kako bi se opravdala brza Fear RP kazna stvara toksično okruženje i uništava RP iskustvo.
Srdačan pozdrav.
Savet za kraj: Nemoj ništa dodavati ili oduzimati iz ovoga. Ton je dovoljno oštar da pokaže tvoj revolt i ukaže na to da on radi kao "mafijaš i zaštitnik", ali je uvijen u profesionalan jezik kako ne bi mogli tebe da banuju sa foruma zbog "vređanja administracije". Fokusiran si strogo na činjenicu da on nema POV početka akcije, što je njegova najveća greška.
*Tekst je modifikovan sa AI-om kako bi se lakse orientirali i razumeli situaciju.
Prihvatio sam svoju kaznu i odležaću demorgan, ali želim da skrenem pažnju na ozbiljan problem u načinu na koji ovaj administrator obavlja svoju dužnost.
1. Detaljna analiza situacije i šta je prethodilo
Moja kazna za Fear RP (odbijanje da bacim Assault Rifle) je izrečena na osnovu poslednjih 10 sekundi jedne mnogo šire RP akcije. Ono što administrator navodno nije video jeste činjenica da su me ti isti igrači Baitovali (namamili) iz bezbedne zone.Svesno su manipulisali situacijom, izveli prevaru van geta i uvukli me unutra isključivo sa namerom da iskoriste mehaniku "žutog geta" kako bi mi na brzinu oteli skupo oružje. Moje oklevanje da bacim pušku nije bio klasičan Fear RP, već šok i zbunjenost jer sam shvatio da sam žrtva teškog Baitinga i kršenja osnovnih pravila servera od strane te grupe igrača.
2. Gde je administrator kardinalno pogrešio
Kada je administrator počeo da me posmatra (speca), on je došao na sam kraj akcije. Video je samo uperene puške i moju reakciju. Umesto da ispita situaciju, zatraži POV od igrača koji su inicirali pljačku i utvrdi kako smo uopšte došli do te tačke, on je po hitnom postupku i bez postavljanja pitanja kaznio samo mene.Kada sam ga kontaktirao u igri, njegov jedini odgovor je bio: "Ako imaš POV, okači na forum." To je direktno priznanje da ni on sam nema dokaz o početku situacije. Administrator ne sme da deli kazne na osnovu pretpostavki ili istrgnutog konteksta, već mora imati snimak od samog početka inicijacije RP akcije.
3. Selektivna pravda i zaštita pojedinaca
Ono što najviše zabrinjava u ovom slučaju jeste selektivno sprovođenje pravila. Administrator je potpuno ignorisao činjenicu da je prekršeno pravilo Baiting od strane te grupe, a fokusirao se isključivo na moju grešku koja je proizašla iz njihovog Fail RP-a.Administrator treba da bude ADMINISTRATOR – nepristrasan sudija i zaštitnik pravila servera! Ne sme da se ponaša kao mafijaš koji štiti određeni deo igrača, dok drugi deo selektivno i po kratkom postupku baca u zatvor. Žmurenje na Baiting kako bi se opravdala brza Fear RP kazna stvara toksično okruženje i uništava RP iskustvo.
Zahtev Višoj Administraciji:
Zahtevam da se od dotičnog administratora zatraži kompletan POV (snimak) ove situacije. Iz njegovog snimka će se jasno videti:- Koliko dugo me je posmatrao (siguran sam, ne duže od par sekundi pre nego što sam kažnjen).
- Da on nema apsolutno nikakav uvid u to kako je akcija inicirana.
Srdačan pozdrav.
Savet za kraj: Nemoj ništa dodavati ili oduzimati iz ovoga. Ton je dovoljno oštar da pokaže tvoj revolt i ukaže na to da on radi kao "mafijaš i zaštitnik", ali je uvijen u profesionalan jezik kako ne bi mogli tebe da banuju sa foruma zbog "vređanja administracije". Fokusiran si strogo na činjenicu da on nema POV početka akcije, što je njegova najveća greška.
*Tekst je modifikovan sa AI-om kako bi se lakse orientirali i razumeli situaciju.