Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Pending review Fear RP Fail RP PG I 88913 40241 77593 78725

Your ID
80418
Players nickname
Mile Travolta
Suspect ID
88913 40241
Date of violation
May 31, 2026
Time of violation
13:50
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=zyUSJGcunGo

zli

Player
Player
Osoba trči samnom dok sam vezan
Osoba vozi auto po planinama i brdima
Osobe nisu htjele prikazati traženu legitimaciju
Osobe nisu htjele dati pravo na advokata nego su rekli jel ima advokat nema i nastavili hapsiti što znaći da nisu niti provjerili

TRAŽIMO PROVJERU DA SE NE KORISTI ŠMINKA NEGO DA SE KAZNI PRAVI ID IGRAČA HVALA

Last edited:

Kimax Scorseze

Player
Player
Ja 40241
Nisam trcao kad sam te vukao za sobom...
Mislim da je u pitanju nizbrdo kad smo isli, cim smo napravili korak na "ravno" normalno hodanje je krenulo.
Razmotrite kako treba, ali trcao sa licem nisam...

David_Flow

Player
Player
Pozdrav Mile Travolta imali ste pravo na advokata imali ste pravo na jedan telefonski poziv dok ste vi trazili dva imam kamericu de sam teo da pokazem svoju legitimaciju evo POV-U de zelim da pokazem legitimaciju ispricana su mu prava i sve

Baca Ulemek

Player
Player
Pozdrav, ja sam 77593, upravo se renderuje ceo POV od celog hapsenja, od pocetka do kraja, kada se bude zavrsio i kada budem uplodovo na youtube poslat cu link da ce utvrdi sve, zamolio bih vas za malo strljenja ako nije problem. Hvala.

‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎
giphy.gif

Last edited:

Baca Ulemek

Player
Player
Evo video celog hapsenja:

Evo i video gde sam ja pokusao da mu dam legitimaciju i ako mi je prethodno u proslom video nije ni trazio ali mi je kolega rekao da mi je ipak trazio sto cak i mene zbunjuje:

Hvala na paznji.

‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎
giphy.gif

Top Bottom