Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
68787
Players nickname
Srba Prime
Administrators nickname
Toki Mic
Date
May 31, 2026
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/O4tMOHv

Cufta

Player
Player
Postovana administracijo, danas sam oko 20:40 u toku informala dobio ban za P.Dog 1.7 od admina toki mic razlog je to sto priznajem da sam prekrsio to pravilo, kajem se sto sam ga prekrsio. Sherao sam screen drugarima koji su bili samnom na discord u voice, takodje sam snimao pov preko nvidie nakon informala kad sam umreo krenuo sam da ugasim pov i video sam da nije snimalo. problem je bio sto mi desktop capture nije bio ukljucen na nvidiji i onda nije bilo moguce sherati screen i snimati u isto vreme . svestan sam da sam prekrsio to pravilo i molim za milost zato sto sam ja kriv i shvatio sam sta sam napravio nekom mozda ugrozio misljenje o meni itd... objasnio sam situaciju zasto mi POV nije radio ali ja nisam znao da nije radio celo vreme sam mislio da je radio i to mi je bila ogromna greska tako da bih vas zamolio da se smilujete zato sto sam svestan svoje greske i da nece vise da se ponovi

hvala na citanju,
Srba Prime

evo i takodje slike za ban:

Status
Not open for further replies.
Top Bottom